Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: Βρέθηκε η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Serial killer στην Κύπρο: Βρέθηκε η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη
Εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer στην Κύπρο. Οι αρχές εντόπισαν την τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του serial killer στην Κύπρο , καθώς οι Αρχές εντόπισαν την τρίτη βαλίτσα που αναζητείτο και την οποία πέταξε ο καθ’ ομολογία και κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό. Σύμφωνα με το reporter.com.cy, δύτης βούτηξε εκ νέου στην Κόκκινη Λίμνη και κατάφερε να εντοπίσει τη βαλίτσα στην οποία το πιο πιθανόν είναι να βρίσκεται το πτώμα, της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, από τις Φιλιππίνες, την οποία παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Δεκέμβριο του 2017.

Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής ενώ στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονται και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, τα οποία διερευνούν τις υποθέσεις του serial killer.

Serial killer στην Κύπρο: Ο εντοπισμός της δεύτερης βαλίτσας

Ήταν 5 Μαΐου όταν βρέθηκε πτώμα σε κατάσταση αποσύνθεσης στη δεύτερη βαλίτσα, η οποία ανασύρθηκε από το βυθό της Κόκκινης Λίμνης. Ανήκε στην 8χρονη Έλενα, κόρη της 36χρονης Λίβιας από τη Ρουμανία. Μητέρα και κόρη είχαν δολοφονηθεί από τον Νίκο Μεταξά τον Οκτώβριο του 2016.

Serial killer στην Κύπρο: Ο “Ορέστης” αιφνιδίαζε και σκότωνε με κεφαλοκλείδωμα τα θύματά του

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, ο οποίος έχει ομολογήσει επτά δολοφονίες στην Κύπρο, εμφανιζόταν ως “Ορέστης” στα θύματά του, και σύμφωνα με πληροφορίες σκότωσε τουλάχιστον δυο από αυτά με κεφαλοκλείδωμα, στραγγαλίζοντας τις άτυχες γυναίκες. Τα ευρήματα των ιατροδικαστών οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο «Ορέστης» αιφνιδίαζε από πίσω τα θύματά του και με κεφαλοκλείδωμα, τα στραγγάλιζε με τον αγκώνα του.

Ο δράστης δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλα, αλλά το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σφίγγοντας τον λαιμό τους.Τα νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τις νεκροτομές που έκαναν ιατροδικαστές και ανθρωπολόγοι και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard που βρίσκεται στη Κύπρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments