Μedia

Masterchef: Η απάντηση της Σπυριδούλας στα δημοσιεύματα περί χωρισμού

Masterchef: Η απάντηση της Σπυριδούλας στα δημοσιεύματα περί χωρισμού
Η φιναλίστ του Masterchef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον αρραβωνιαστικό της λίγο πριν τον γάμο.

Το Masterchef έφτασε στο τέλος του, με τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη να αναδεικνύεται τελικά φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής. Η νεαρή μαγείρισσα από το Βόλο διατηρούσε σχέση τα τελευταία δέκα χρόνια με τον Αποστόλη. Μάλιστα, οι δύο τους είχαν προγραμματίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο. Ωστόσο μετά τον τελικό του MasterChef, η Σπυριδούλα αποκάλυψε πως ο γάμος αναβλήθηκε για το φθινόπωρο. Όπως, όμως, ανέφερε πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», υπάρχει περίπτωση, το ζευγάρι να μην παντρευτεί καθόλου. Κι αυτό καθώς, όπως αποκάλυψε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Αποστόλης χώρισαν λίγους μήνες πριν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Υπάρχει μία είδηση που κυκλοφορεί, δεν είναι ευχάριστη για αυτό και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Αφορά τον γάμο της Σπυριδούλας…» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ενώ τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Έλενα Πολυκάρπου λέγοντας: «Είναι από τις φορές που δεν θέλεις να πεις το θέμα, αυτό το ζευγάρι πέρασε πολλές κρίσεις αλλά αυτό που έμαθα εγώ είναι ότι υπάρχει οριστική ρήξη και δεν υπάρχει θέμα γάμου… δεν είναι πια μαζί! Μακάρι να είναι από τις ειδήσεις που έχουμε πέσει έξω. Μιλώντας με τους ανθρώπους της παραγωγής του MasterChef, μου μετέφεραν πως η Σπυριδούλα δεν είναι πια μαζί με τον αρραβωνιαστικό της…» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Πολυκάρπου.

Διέψευσε τις φήμες η Σπυριδούλα

Από την πλευρά της η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μιλώντας στο «TV Έθνος» και τη Φωφώ Μπόνιου τόνισε πως απλά ο γάμος μεταφέρεται, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ξεκαθαρίζοντας έτσι πως δεν έχει χωρίσει με τον Αποστόλη.

Πώς σχολιάζετε τα δημοσιεύματα ότι έχει υπάρχει ρήξη στη σχέση με τον σύντροφό σας;

Δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό.

Ο γάμος που προαναγγείλατε πότε θα γίνει τελικά;

Ο γάμος μεταφέρεται, δεν προλαβαίνουμε. Θα τον πάμε λίγο πιο πίσω. Τώρα προέχουν τα επαγγελματικά μας.

Η οικογένεια σας ενδιαφέρει;

Θέλω να πετύχω, να κάνω μία βάση σωστή και από κει και πέρα να φτιάξω τη ζωή μου και να κάνω μια ωραία οικογένεια. Όλη η Ελλάδα θα περιμένει ένα Σπυριδουλάκι να βγει απ’ όλο αυτό.

Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας ύστερα από 10 χρόνια;

Να έχω ένα εστιατόριο με μια υπέροχη ομάδα, να έχουμε πετύχει και να έχουμε νόστιμο φαγητό. Θα μου άρεσε πολύ να κάνω τηλεόραση, να κάνω μια μαγειρική εκπομπή, ή μια εκπομπή με μαγειρική και ταξίδια. Φυσικά θα ήθελα να έχω μια οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments