Πολιτική

Γιάνης Βαρουφάκης: “Δεν αναλωνόμαστε στην εσωστρέφεια και κοιτάμε μπροστά”

Γιάνης Βαρουφάκης: “Δεν αναλωνόμαστε στην εσωστρέφεια και κοιτάμε μπροστά”
Ο Γιάνης Βαρουφάκης τοποθετήθηκε μέσω Twitter σχετικά με τις προθέσεις του ΜεΡΑ 25 στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ένας από τους κερδισμένους των Ευρωεκλογών. Ο γραμματέας του ΜεΡΑ 25, είδε το κόμμα του να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στην επόμενη Ευρωβουλή, χάνοντας για λίγο το όριο εισόδου του 3%. Συγκεκριμένα, το ΜεΡΑ 25 βρέθηκε εκτός ευρωκοινοβουλίου, συγκεντρώνοντας 2.99%. Μία εξέλιξη, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει τον Βαρουφάκη σε αίτημα επανακαταμέτρησης των ψήφων.

Η περίπτωση επανακαταμέτρησης απασχόλησε έναν χρήστη του Twitter, ο οποίος απηύθυνε σχετική ερώτηση στον Γιάνη Βαρουφάκη και την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΜεΡΑ 25, Σοφία Σακοράφα: “Γιατί δεν ζητήσατε επανακαταμέτρηση των ψήφων. (Δεν θα απαντηθεί ποτέ, αλλά έχει νόημα η ερώτηση)”, ανέφερε σχετικά η ερώτηση.

Πάντως, ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε την απάντησή του, τονίζοντας ότι:

“Επειδή δεν αναλωνόμαστε στην εσωστρέφεια και την γκρίνια αποφασισμένοι να κοιτάμε μπροστά επιβραβεύοντας όσους θέλουν από εμάς θετικό, προγραμματικό λόγο”. Ουσιαστικά, ο γραμματέας του ΜεΡΑ 25, ξεκαθάρισε ότι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2019 μένει στο παρελθόν και πως στο κόμμα σκέφτονται μόνο τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments