Video

Ετεοκλής Παύλου: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τον γάμο με την Ελένη Χατζίδου (vid)

Ετεοκλής Παύλου: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τον γάμο με την Ελένη Χατζίδου (vid)
Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον γάμο του με την Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου ένωσε τη ζωή με την Ελένη Χατζίδου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού τους. Η τελετή έγινε στο δημαρχείο του Ζωγράφου και οι δυο τους έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν. «Ήταν γρήγορο. Έχουμε και τον θρησκευτικό γάμο μετά. Πολύ ωραία στιγμή, οι φίλοι μας κοντά μας. Γεννάω μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου, κοριτσάκι. Την μικρούλα θα την πούμε Μελίτα Δήμητρα. Ταξίδι…. λίγα πράγματα. Τώρα αρχίζω και βαραίνω και δεν είμαι για πολλά. Κλωτσάει το μωρό», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου, από την πλευρά του, είπε τα εξής: «Περιμέναμε πώς και πώς για να παντρευτούμε. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι! Η πρόταση γάμου έγινε στο μέρος που γνωριστήκαμε, εκεί της έδωσα και το δαχτυλίδι. Είχα πάρα πολύ άγχος. Σε μια παραλία. Είχα το άγχος αν θα μου πει ναι ή όχι».

Οι δυο τους είχαν κάνει «πρόβα γάμου» τον περασμένο Ιανουάριο, αφού συμμετείχαν ως νύφη και γαμπρός στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας μόδας Στάλως Θεοδώρου. Στις 28 Απριλίου η Ελένη Χατζίδου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Ετεοκλή Παύλου δείχνοντας το δαχτυλίδι της μέσα από ένα τρυφερό βίντεο: «Θα ήμουν τρελή αν έλεγα όχι Ε? Καλή ανάσταση σε όλους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments