Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (4/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (4/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (4/6/19).

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (4/6/19). Κριός: Κάτι που ίσως ήθελες να κάνεις μόνη σου, και ήσουν ενθουσιασμένη γιατί θα προσπαθούσες να το ανακαλύψεις… τελικά είναι κάτι, που πρέπει να συμπεριλάβει και τον εραστή σου. Αν ήσουν σίγουρη πως δεν θα έδειχνε κανένα ενδιαφέρον, πιθανόν να εκπλαγείς. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι ή για ανακαινίσετε το σπίτι σας.

Ταύρος: Υπάρχει πιθανότητα, να κάνεις με τον εραστή σου μια σοβαρή συζήτηση, χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις. Υπάρχουν στιγμές που τα συναισθήματα αναμφισβήτητα παίζουν ένα χρήσιμο ρόλο στην έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων, αλλά αν εμπλέκονται και σε κάνουν να νιώθεις άβολα, είναι καλύτερα να παραμείνουν κρυφά. Ο έρωτας, πρέπει να γίνει αντιληπτός, με ρεαλισμό – και προς το παρόν είναι καλύτερα να έχουν οι σκέψεις σου, πιο δυνατή φωνή.

Δίδυμοι: Με λίγη βοήθεια από τους φίλους σου, θα μπορέσεις ν’ ασχοληθείς με μία κατάσταση που δημιουργήθηκε στη σχέση σου. Ένας αληθινός φίλος θα σου πει την αλήθεια, ακόμα κι αν είναι κάτι που δε θέλεις ν’ ακούσεις. Είναι όμως σημαντικό να θυμάσαι ότι η σχέση σου, είναι δική σου δουλειά. Ίσως χρειαστεί να είσαι προσεκτική και ευαίσθητη, αν χρειαστεί να το υπενθυμίσεις αυτό στους άλλους.

Καρκίνος: Ίσως το ότι έφυγε ένα σύννεφο σοβαρότητας από τη σχέση σου, να σε ενθάρρυνε να μιλήσεις με τρόπους, που δεν έκανες τελευταία. Ο αγαπημένος σου, θα είναι πιο δεκτικός σε όσα πεις τώρα, από ότι στο παρελθόν. Η ουσία της κουβέντας σας θα αναφέρεται στο αν βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια σελίδα. Αν συμπεριφερθείς με ηρεμία και απαλότητα ακούγοντας αυτά που έχει να πει, θα ήταν πολύ χρήσιμο για σένα. Αλλά μην είσαι υπερβολικά καλόβολη.

Λέων: Οι κοινές σκέψεις, τα συναισθήματα ή οι κοινές φιλοδοξίες με τον εραστή σου, μπορεί να είναι από τις θετικότερες εμπειρίες αυτή τη στιγμή. Το να παραδεχτείτε και να αποκαλύψετε το πώς βλέπετε ο ένας τον άλλον…. και το γεγονός πως υποστηρίζετε αμφότεροι τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, θα είναι ο καταλύτης για να ξεκινήσει κάτι θαυμάσιο ανάμεσά σας!

Παρθένος: Αυτό που φαίνεται απλό και σωστό σε σένα αναφορικά με τη σχέση σου, σε κάποιους φίλους σου, θα δημιουργήσει ερωτηματικά. Θα δείξεις προσοχή, σε ευθύνες ή υποχρεώσεις που δεν θεωρούσες μέχρι σήμερα σημαντικές. Να είσαι έτοιμη για να επενδύσεις στην δημιουργία μιας ισορροπίας, όπου χρειάζεται. Διαφορετικά, ο έρωτας και η προσωπική σου ζωή, θα μπορούσε να γίνει περίπλοκη!

Ζυγός: Παρόλο που μπορεί να υπάρχει άνεση σε μια σοβαρή συζήτηση με τον εραστή σου, θα μπορέσετε να προχωρήσετε, σε πιο οικείο έδαφος. Δεν πρέπει να νιώσεις άβολα, ούτε εσύ ούτε το ταίρι σου, με ό,τι αποκαλυφθεί. Θα υπάρξει επίσης κάτι συναρπαστικό αν αντικαταστήσετε τα λόγια με πράξεις, αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν είχατε και οι δύο μια διάθεση για τις απολαύσεις που σας περιμένουν από τη φυσική επαφή.

Σκορπιός: Ακόμη και αν δεν μπορείς να εντοπίσεις τους λόγους που δεν νιώθεις ενθουσιασμό, θα ήταν χρήσιμο να εξηγήσεις στο ταίρι σου, πως δεν έχεις την κατάλληλη ενέργεια. Το να ακολουθείς τον αγαπημένο σου όπου προτείνει ή να συμφωνείς μαζί του σε όλα, δε σημαίνει πως θα σε αμφισβητήσει αν η καρδιά σου δεν το υποστηρίζει. Με το να είσαι ανοιχτή και ειλικρινής, είναι πιθανό, να βρεις με το σύντροφό σου, μια ιδέα ή ένα σχέδιο, που να σας ενθουσιάζει και να σας εμπνέει.

Τοξότης: Η μοναδική θετικότητα και ο ενθουσιασμός σου μπορεί να είναι κάτι που χρειάζονται πολλοί άνθρωποι στον κόσμο σου! Ιδιαίτερα όμως, ο σύντροφός σου. Παρόλο που είσαι ευχάριστη, μπορείς να δημιουργήσεις ευχάριστο κλίμα και στη σχέση σου. Επιπλέον μπορείς να ισορροπήσεις με την ανάγκη να ακούσεις ή να συνδεθείς με ό,τι τον εμπνέει και τον παρακινεί Το ανοιχτό σου πνεύμα, σε βοηθά να συνδεθείς μ’ αυτό. Θα μπορούσες επίσης να τον βοηθήσεις να πετύχει κάτι, που ίσως δεν θα κατάφερνε μόνος του.

Αιγόκερως: Αν νιώθεις πως προχωράει σωστά η σχέση σου, τότε θα είναι κρίμα να στραφείς στο παρελθόν για να αντλήσεις απ’ αυτό έμπνευση. Ίσως αισθάνεσαι, ότι είναι σημαντικό να προστατευθείς, συγκρίνοντας ένα προηγούμενο ερωτικό επεισόδιο, με αυτό που νιώθεις να εκτυλίσσεται τώρα. Κοιτάζοντας συνεχώς, μια πίσω και μια μπροστά, θα σε αποστραγγίσει…. και είναι περιττό. Έχεις τον έλεγχο σε ό,τι εκδηλώνεται στα ερωτικά σου, τώρα. Δείξε εμπιστοσύνη.

Υδροχόος: Παρόλο που θέλεις με πάθος να πεις όσα σκέφτεσαι στον εραστή σου, είναι σημαντικό να μην φανείς επιθετική. Γιατί όσο περισσότερο θέλεις ν’ ανοιχτείς στο ταίρι σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να μιλήσεις επιθετικά ή αμυντικά. Όμως, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ούτε το ένα ούτε το άλλο. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, ήρεμα. Μια συζήτηση που μπορείς να την υποκινήσεις βαθμιαία και μ’ ευαισθησία, είναι η σωστή κίνηση.

Ιχθύες: Παρόλο που μπορεί να νιώσεις μια ανισορροπία, στην προσπάθεια που επενδύεις εσύ και την προσπάθεια που επενδύει το ταίρι σου για τη σχέση σας, είναι σημαντικό να μην αφήσεις τη δυσαρέσκειά σου να δημιουργήσει εντάσεις. Ίσως, η μόνη δυσαρέσκεια που υπάρχει, να περιλαμβάνει την ανάγκη σου, να τονίσεις το πού πιστεύεις ότι πηγαίνετε. Φέρνοντας αυτό το θέμα στο τραπέζι, δεν χρειάζεται να γίνει μέσα σε αντιπαραθέσεις. Μίλησε με ευαισθησία, και θα αντιμετωπιστεί και θα λυθεί λογικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments