Αθλητισμός

Λουκάς Βύντρα: Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα

Λουκάς Βύντρα: Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα
Ο Λουκάς Βύντρα αναζητεί ομάδα στην Ελλάδα για να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του σε αυτή.

Ο Λουκάς Βύντρα αποχώρησε το 2013 από τον Παναθηναϊκό και έκτοτε, έχει αγωνιστεί στην Ισπανία (Λεβάντε), το Ισραήλ (Χάποελ Τελ Αβίβ) και την Κύπρο, φορώντας για τρία χρόνια τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο Βύντρα διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση.

Αντιθέτως, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, έχει ως στόχο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναζητώντας ομάδα η οποία μπορεί να του προσφέρει μια ακόμα μεταγραφή και το τελευταίο του συμβόλαιο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποιος σύλλογος από τη Super League ο οποίος να έχει δει «ζεστά» την περίπτωση του Βύντρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η περίπτωσή του όντως εξετάζεται από ορισμένες ομάδες της πρώτης κατηγορίας και ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο μέλλον.

Το μειονέκτημα του Βύντρα είναι η ηλικία του, καθώς με κλεισμένα τα 37 του χρόνια, δύσκολα θα μπορούσε να τον εμπιστευτεί κάποιος έστω και για ένα χρόνο. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες σχετικά με το μέλλον του παίκτη, με τις πληροφορίες πάντως να αναφέρουν πως αν τελικά δεν καταφέρει να βρει ομάδα στην Ελλάδα, είναι πιθανό να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments