Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: “Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για Ολυμπιακό”

Μάρκους Μπεργκ: “Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για Ολυμπιακό”
Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για πρώτη φορά για τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση ακόμη.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Μάρκους Μπεργκ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν έναν επιθετικό να ηγηθεί της εμπροσθοφυλακής τους και θεωρούν τον Σουηδό φορ ως την κατάλληλη περίπτωση. Μάλιστα, οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Εξάλλου, η προσφορά τους είναι εξαιρετική. Συγκεκριμένα, του προσφέρουν συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ο τρίτος χρόνος θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν ο Μπεργκ πιάσει ορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Βέβαια, ο ίδιος ο Μπεργκ διέψευσε τα περί συμφωνίας με δηλώσεις του μετά την προπόνηση της Εθνικής Σουηδίας σήμερα (5/6). «Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση, που είναι δύσκολο να αρνηθώ πρόταση από το εξωτερικό. Νιώθουμε καλά στο εξωτερικό. Όταν επιστρέψουμε στο σπίτι, τότε δεν θα ξαναφύγουμε», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος επιθετικός και συμπλήρωσε ότι: «Σκοπός είναι να μείνω για ένα – δύο χρόνια εκτός Σουηδίας. Γνωρίζω το σώμα μου και νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο για ένα-δύο χρόνια».

Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον στέλνουν στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Πολλά γράφονται, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για συγκεκριμένους συλλόγους». Ερωτώμενος για το γεγονός ότι έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν αποκλείεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Είναι ευαίσθητο το θέμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου». Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει και την προοπτική του Κατάρ, καθώς είχε δεχτεί πρόταση από τον Αλ Αχλί: «Οικονομικά είναι ωφέλιμο να ζεις εκεί. Δεν είναι ψέμα αυτό».

Ολυμπιακός: Δημοσίευμα για επιστροφή του Ρέτσου

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι στα «θέλω» του Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό. Και ο Παναγιώτης Ρέτσος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime» φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος είδε την ατυχία αυτή την χρονιά να του χτυπά την πόρτα δύο φορές, πρώτα με τραυματισμό στον τετρακέφαλο και ύστερα στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, έχει μπει στις προπονήσεις της Λεβερκούζεν, που τον είχε αγοράσει έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ από τους Πειραιώτες, αλλά ακόμη έχει αρκετό δρόμο και ο ανταγωνισμός για τη θέση του στόπερ έχει αυξηθεί.

Η γερμανική ομάδα, μάλιστα, κινείται στην αγορά ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού, με αποτέλεσμα ο Ρέτσος να επιθυμεί να βρει αλλού προς το παρόν την τύχη του, επιστρέφοντας ίσως στο λιμάνι, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου. Η υπόθεσή του, βέβαια, είναι δύσκολη, μιας και ανήκει σε γραφείo που συνεργάζεται με τον ατζέντη Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος έχει διακόψει τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό.

Εξαιτίας της επιθυμίας του να επιστρέψει, ωστόσο, φέρεται να έχει κάνει ήδη επαφές με ανθρώπους των «ερυθρολεύκων», χωρίς να αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, μάλλον για ένα δανεισμό, ώστε κάνοντας μια «επανεκίννηση», να ξαναβρεί τη θέση του στην Μπάγερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments