Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ακόμα πιο κοντά ο Μπεργκ, κλείνει ο Σιαμπάνης

Ολυμπιακός: Ακόμα πιο κοντά ο Μπεργκ, κλείνει ο Σιαμπάνης
Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Μάριο Σιαμπάνη, την ώρα που ο Μάρκους Μπεργκ πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Μπορεί η μεταγραφική δραστηριότητα του Ολυμπιακού να έχει εστιαστεί τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της άμυνας και την κορυφή της επίθεσης, ωστόσο, οι κεραίες παραμένουν ανοικτές για οτιδήποτε ενδιαφέρον προκύψει. Υπό αυτό το πρίσμα οι αρμόδιοι του συλλόγου άπλωσαν τα δίχτυα τους προς τον 20χρονο τερματοφύλακα Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ενώ τους προηγούμενους μήνες φλέρταρε έντονα με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δια στόματος του αθλητικού τους διευθυντή Νίκου Νταμπίζα είχαν κρατήσει αποστάσεις εδώ και μερικές ημέρες από τον διεθνή με την Ελπίδων κίπερ, ο οποίος έχει βάλει πλέον ρότα για το λιμάνι του Πειραιά.

Εκπρόσωποι του Σιαμπάνη είναι οι δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Τζόρτζεβιτς και Νινιάδης, οι οποίοι είχαν ψυχρανθεί με τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ λόγω των χειρισμών στην υπόθεση Γιαννιώτη. Φαίνεται, ωστόσο, ότι αυτές οι διαφορές ανήκουν πλέον στο παρελθόν και ο ταλαντούχος Σιαμπάνης είναι έτοιμος να ενταχθεί στο «κόκκινο» ρόστερ, ως εναλλακτική του Ζοσέ Σα, μαζί με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Οι τελευταίες πληροφορίες επί του θέματος υποστηρίζουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία, άρα σύντομα αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, η αντίστροφη μέτρηση για τη συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ πλησιάζει στο τέλος της. Ο 32χρονος στράικερ που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα είναι πολύ κοντά στο πολυπόθητο «ναι», το οποίο όπως όλα δείχνουν θα το πει, μόλις περάσουν τα ματς που έχει μπροστά του για τα προκριματικά του Euro. Για τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το σημαντικό παιχνίδι της Ισπανίας με τη Σουηδία και μετά από το τέλος του αναμένουν οριστικές εξελίξεις στον Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» προτείνουν στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Αλ Αΐν, συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, με διάρκεια 2+1 χρόνια. Ο τρίτος χρόνος θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν ο Μπεργκ πιάσει ορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Από εκεί και πέρα, κορυφώνεται η προσπάθεια για να κλείσει τουλάχιστον ένας κεντρικός αμυντικός μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς από Δευτέρα ξεκινά η πρώτη φάση της προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για διάστημα δύο εβδομάδων. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του λόγω της απουσίας των Σισέ, Μεριά για το «Κόπα Αφρικα» τον φευγάτο Βούκοβιτς, τον νέο Ουσεϊνού Μπα και τον «παλιό» Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχιστούν οι επαφές για τον Ρούμπεν Σεμέδο με τη Βιγιαρεάλ, αλλά και με τον Μάρτιν Σκρτελ που έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρ. Παράλληλα εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, αλλά οι δύο προαναφερθέντες έχουν ξεχωρίσει και η μάχη είναι σε εξέλιξη…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments