Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος ο Μπουφόν – Δεν ξεκαθάρισε τι μέλλει γενέσθαι με την καριέρα του

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος ο Μπουφόν – Δεν ξεκαθάρισε τι μέλλει γενέσθαι με την καριέρα του
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποτελεί πλέον παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από μόλις μια σεζόν στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν ξεκαθάρισε τι θα ακολουθήσει στην καριέρα του.

Δεν μακροημέρευσε στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, αφού το απόγευμα της Τετάρτης (5/6) οι Γάλλοι ανακοίνωσαν πως δεν θ’ ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ιταλού και αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο τερματοφύλακα. O Ιταλός πορτιέρε είχε πάει ως ελεύθερος στη γαλλική ομάδα από τη Γιουβέντους, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης περισσότερο για να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions League.

Τελικά, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας πανηγύρισε μόνο το πρωτάθλημα, ο 41χρονος δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά και έτσι αποφασίστηκε να μην προχωρήσουν μαζί και τη νέα σεζόν. Ο Μπουφόν στην Παρί έγραψε 25 συμμετοχές, ενώ σε αρκετά ματς έμεινε στον πάγκο, διότι ο Τόμας Τούχελ επέλεγε τον Αρεόλα που συνολικά αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια. «Ήσουν ένας πραγματικός κύριος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ένας απίστευτος συμπαίκτης. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Αντίο και ευχαριστούμε για όλα Μεγάλε Τζιανλουίτζι Μπουφόν», αναφέρει το μήνυμα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Απ’ την μεριά του, ο 41χρονος πορτιέρε αποχαιρέτησε την Παρί, αναφέροντας ότι αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε και άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποσύρεται. «Η Παρί μου πρότεινε συμβόλαιο ανανέωσης, αλλά αρνήθηκα. Αισθάνομαι ότι θέλω νέες προσωπικές και επαγγελματικές εμπειρίες» ανέφερε μεταξύ άλλων στο λογαριασμό του στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments