Lifestyle

Ησαΐας Ματιάμπα – Βασιλική Καλανιώτη: Παντρεύτηκαν στην Κύπρο

Ησαΐας Ματιάμπα – Βασιλική Καλανιώτη: Παντρεύτηκαν στην Κύπρο
Ησαΐας Ματιάμπα - Βασιλική Καλανιώτη: Το ζευγάρι, ζήτησε να μην ανεβάσει κανείς στα social media την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής του.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα, παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουνίου, την Κύπρια σύντροφό του Βασιλική Καλανιώτη στη Λάρνακα, κάτω από άκρα μυστικότητα. Το μυστήριο, σύμφωνα με το dailystarscy.com, τελέστηκε στην Εκκλησία της Παναγίας της Αγγελόκτιστης στο Κίτι, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο γλέντι σε γνωστό χώρο της πόλης του Ζήνωνα. Το ζευγάρι, ζήτησε να μην ανεβάσει κανείς στα social media την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής του. Στο πλάι τους ήταν συνεχώς ο γιος τους που σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

Ποιος είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 18 Δεκεμβρίου 1983 από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα από το Ζαΐρ. Από τα τρία του χρόνια ζει στην Αθήνα και από τα έξι του ήταν μέλος της χορωδίας του σχολείου του. Ουσιαστικά, ξεκίνησε σπουδές κλασικού πιάνου από τα δεκατρία του χρόνια στο Ωδείο Γκύζη καθώς και κάποια μαθήματα κλασικού τραγουδιού. Από την Πέμπτη δημοτικού είχε όνειρο να γίνει μουσικός ή ιερέας αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική. Σε ηλικία μόλις 18 ετών συμμετείχε στην εκπομπή του MEGA “Να η Ευκαιρία”, ερμηνεύοντας το “Δεν Έχω Xρόνο” του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Μαριανίνας Κριεζή, και αφήνοντας πραγματικά άφωνους τους κριτές.

Στον τελικό πλέον, ερμηνεύοντας το “Δεν Μπορώ” του Νίκου Ζούδιαρη, πήρε από όλους τους κριτές το πολυπόθητο 10άρι και ταυτόχρονα υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music. Μετά το πρώτο βραβείο στο “Να η Ευκαιρία”, ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με την Αρετή Τοπουζίδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments