Πολιτική

“Χαμός” στο twitter για τη συνέντευξη Τσίπρα

“Χαμός” στο twitter για τη συνέντευξη Τσίπρα
Η συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ έβαλε "φωτιά" στα social media. Μέσα από τα εκατοντάδες σχόλια φαίνεται η πικρία του κόσμου για τα ψέματα και τις υποσχέσεις που άκουσε.

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα πυροδότησε νέο γύρο αντιπαράθεσης και σχολίων στα social media. Οι χρήστες του twitter άσκησαν έντονη κριτική στον στον πρωθυπουργό για τα δύο πρόσωπα που έδειξε σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην εξουσία. Μέσα από τα εκατοντάδες σχόλια φαίνεται η πικρία του κόσμου για τα ψέματα και τις υποσχέσεις που άκουσε.

Η οργή για την εφαρμογή των ίδιων εκείνων παλαιοκομματικών μεθόδων, με τα προεκλογικά «δώρα» στον λαό. Ο μέσος Έλληνας εξακολουθεί να χρωστάει, εξακολουθεί να μην μπορεί να βγάλει τον μήνα παρά την αύξηση του κατώτατου μισθού, εξακολουθεί να ανεβαίνει έναν Γολγοθά δίχως διαφαινόμενο τέρμα. Μεγάλο αντίκτυπο είχε και η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε κόντρα στη γνώμη, στην άποψη, στην ψήφο των πολλών. Για όσα δεν έκανε, αλλά και όσα έκανε, οι απλοί πολίτες “τρολάρουν” στα social media τον πρωθυπουργό.

Δείτε μερικά μόνο από τα εκατοντάδες σχόλια στα twitter για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ:

https://twitter.com/pgvg3070/status/1136026922201354242

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments