Video

Άρης: Προσπαθεί να ρίξει… βόμβα με Ιντέγε

Άρης: Προσπαθεί να ρίξει… βόμβα με Ιντέγε
Ο Άρης διαπραγματεύεται με τον Μπράουν Ιντέγε, σε μια υπόθεση που αν έχει θετική εξέλιξη θα φέρει θύελλα ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας.

Αποφασισμένος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο Άρης, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να αποκτήσει τον Μπράουν Ιντέγε. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι κίτρινοι είναι σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού και κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στην Αγγλία μαζί με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο και συναντήθηκαν με τον Νιγηριανό σέντερ φορ, εκφράζοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον των κίτρινων.

Ο Άρης έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον Ιντέγε και περιμένει πλέον την απάντηση του διεθνούς επιθετικού. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η υπόθεση του Νιγηριανού άσου δεν είναι εύκολη, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει αποφασισμένη να επιμείνει για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως στην μεταγραφική ατζέντα των δυο αντρών, υπάρχει και άλλο όνομα επιθετικού εγνωσμένης αξίας, με τον όποιο θα μπουν σε διαπραγματεύσεις εάν δεν τελεσφορήσουν οι συζητήσεις που έχουν με τη πλευρά του Ιντέγιε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments