Video

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οι εξομολογήσεις για τον χαμό του πατέρα του και την άστατη ζωή του (vids)

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οι εξομολογήσεις για τον χαμό του πατέρα του και την άστατη ζωή του (vids)
Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε για την απώλεια του πατέρα του που τον σημάδεψε.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη. Ο γνωστός εκδότης, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του, ως κριτής, στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, “My style rocks”, μίλησε αρχικά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για το σοκ που πέρασε μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα του, κατά τη διάρκεια εργατικού ατυχήματος, ενώ μίλησε και για την αντιδραστική εφηβεία του αλλά και για την ξέφρενη ζωή που τον οδήγησε σε υπερβολές και καταχρήσεις.

«Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 10 ετών από έκρηξη σε εργατικό ατύχημα», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως έμαθε το τραγικό αυτό νέο την επόμενη ημέρα από τους θείους του και ήταν πολύ μεγάλο το σοκ για εκείνον. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα δυσλεξίας, το οποίο έχουν κληρονομήσει και οι γιοι του, ενώ στο παρελθόν είχε αναγκαστεί να πλαστογραφήσει το απολυτήριο Λυκείου για να καταφέρει να σπουδάσει στο εξωτερικό.

Ανέφερε επίσης πως για να τα βγάλει πέρα οικονομικά μάλιστα, έκανε το γυμνό μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Επίσης ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αναφέρθηκε και στη γνωριμία, αλλά και στον γάμο του με την παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου, παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής πως υπήρξε άπιστος, δίνοντας «χίλια δίκια» στη γνωστή παρουσιάστρια, ενώ μίλησε και για τον γάμο του με τη σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη.

Περιέγραψε επίσης, τη δύσκολη περίοδο της αποτοξίνωσής του από ουσίες, μεταφέροντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας στην Αμερική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments