Video

Έλενα Γαλύφα: Η πρώην γραμματέας που έγινε fashion blogger, στην εκπομπή του Αρναούτογλου (vid)

Έλενα Γαλύφα: Η πρώην γραμματέας που έγινε fashion blogger, στην εκπομπή του Αρναούτογλου (vid)
Η Έλενα Γαλύφα αναφέρεται στην απόφαση που πήρε και την ώθησε να αλλάξει καριέρα, αφήνοντας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για το fashion blogging.

Η Έλενα Γαλύφα θα βρεθεί απόψε ενώπιον του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή fashion blogger, θα μιλήσει για την απόφαση ζωής που πήρε, αφήνοντας την επαγγελματική της συνεργασία με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, για το blogging. Παράλληλα, αναφέρεται στα μυστικά του youtube αλλά και των social media, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει τα προφίλ διάσημων Ελληνίδων. Τέλος, σχολιάζει και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποκαλύπτοντας στο κοινό το γεγονός που τη συνδέει με τη γνωστή παρουσιάστρια.

Η αποψινή καλεσμένη της εκπομπής The 2night Show είναι μια από τις διασημότερες influencers της Ελλάδας και μία από τις ελάχιστες bloggers που συνεργάζονται με brands διεθνούς φήμες. Ενδεικτικά, ορισμένα από τα brands με τα οποία συνεργάζεται η Έλενα Γαλύφα: Tommy Hilfiger, Pandora, Estee Lauder, Forever 21, YSL Beauty, Marks & Spencer, Wolford, MacCosmetics, Loreal Proffesionel, Diesel, H&M, Uterque, Adidas, Hotel Brain.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχθεί επίσης τον γνωστό ράπερ Tus, ο οποίος θα μιλήσει για τη hip hop σχολή του σήμερα και το κομμάτι “Πρώτος στα Trends”. Παράλληλα, από την εκπομπή θα περάσουν και οι Βασίλης Λιάτσος – Ελένη Καρποντίνη. Πρόκειται ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της show biz. Οι δυο τους μιλούν για το πώς από συνάδελφοι κατέληξαν σύζυγοι.

The 2night Show: Η Έλενα Γαλύφα και οι λοιποί καλεσμένοι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments