Video

La Casa De Papel: Το νέο του τρέιλερ έχει “τρελάνει” το ίντερνετ (vid)

La Casa De Papel: Το νέο του τρέιλερ έχει “τρελάνει” το ίντερνετ (vid)
Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα κι άλλο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο του La Casa De Papel, το οποίο έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο.

To νέο τρέιλερ του La Casa De Papel βάζει φωτιές στους φανατικους της σειράς, που θα πρέπει να περιμένουν ως τις 19 Ιουλίου, όταν και επιστρέφει ο τρίτος κύκλος. Το Netflix δημοσίευσε και νέο τρέιλερ από την πολύ επιτυχημένη σειρά La Casa de Papel και κατάφερε να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα ερωτήματα, αλλά και αγωνίες…

Ο Profesor και οι μαθητές του το σκάνε, μετά την ληστεία στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και πάνε κάπου στην Ταϊλάνδη όπως φαίνεται στο τρέιλερ. Δεν κυλούν, όμως, όλα ρόδινα, καθώς ο Rio συλλαμβάνεται και η Tokio και οι υπόλοιποι καταστρώνουν νέο σχέδιο για την απελευθέρωσή του, ενώ, όπως φαίνεται κι από τα πλάνα, η παρέα μπαίνει πάλι στο Νομισματοκοπείο, με την αστυνόμο Raquel να είναι με το μέρος τους.

Στο τέλος του τρέιλερ έρχεται και η μεγάλη έκπληξη. Ποια είναι αυτή; Ο Berlin εμφανίζεται… ολοζώντανος. Λέτε; Περισσότερα στις 19 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ που… ρίχνει το ίντερνετ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments