Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη (5/6)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη (5/6)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (5/6).

Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (5/6).  Κριός: Η διαίσθησή σου, μπορεί να είναι ο καλύτερος οδηγός, για να καθορίσεις τι σκέφτεται ή αισθάνεται ο αγαπημένος σου, αυτή τη στιγμή. Τα λόγια του θα μεταφέρουν ένα μήνυμα, αλλά οι πράξεις του, θα δείξουν ένα άλλο! Και αν η εσωτερική σου φωνή, σου λέει ότι συμβαίνει κάτι περισσότερο στο μυαλό και την καρδιά του, τότε είναι σημαντικό να την εμπιστευτείς. Περίμενε το σωστό χρόνο, για να ξεκινήσεις μια απαραίτητη συζήτηση. Η διαίσθησή σου, μπορεί να σε βοηθήσει….και σ’ αυτό!

Ταύρος: Για να ενισχύσεις τον έρωτα στη σχέση σου, μπορεί να χρειαστεί, περισσότερη ενεργητικότητα εκ μέρους σου, αυτή τη στιγμή.Ίσως νιώθεις πως μπορείς να διαχειριστείς πολύ εύκολα τις ερωτικές σου υποθέσεις και δε χρειάζεται να κάνεις κανένα βήμα παραπέρα. Επιπλέον, θα νιώθεις άνετα αν αρνηθείς να περάσεις μια συγκεκριμένη γραμμή. Όμως, με πιο ανοιχτό μυαλό και καρδιά, θα μπορέσεις να κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του έρωτα στον κόσμο σου και θα ανακαλύψεις πως η διστακτικότητά σου, ήταν αβάσιμη.

Δίδυμοι: Έχεις επιλογές σε ό,τι αφορά τη σχέση σου σήμερα. Μπορείς να παραιτηθείς ή να καταβάλλεις έντονες προσπάθειες. Το μέρος του εαυτού σου, που έχει την τάση να «παίζει εκ του ασφαλούς» θα νιώσει πως πρέπει να ρισκάρει….και γρήγορα. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορείς να αποκτήσεις μια νέα προοπτική στο στάσιμο ερωτικό σενάριο, που πιστεύεις πως υπάρχει στη σχέση σου.

Καρκίνος: Μπορεί να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο στα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή. Επειδή προσέχεις για παγίδες ή για λιγότερο ιδανικές πλευρές στη σχέση σου, ίσως πιστεύεις πως μ’ αυτό τον τρόπο, διατηρείς τον έλεγχο στα ερωτικά σου. Θα προτιμήσεις το γνωστό αλλά βαρετό, από το να αντιδράσεις με αυτοπεποίθηση για να ανακαλύψεις νέα και ανεξερεύνητα ερωτικά μονοπάτια. Όμως αυτή η στάση, θ’ αλλάξει σύντομα.

Λέων: Θα είναι εύκολο και ίσως το νιώθεις λογικό να παραδεχτείς, πως η σχέση σου, είναι αυτή που είναι, και καλύτερα να μάθεις να ζεις έτσι, από το να προσπαθήσεις να την αλλάξεις. Ίσως αυτό που νιώθεις, να οφείλεται στο γεγονός, πως η προσπάθεια που κατέβαλλες στο παρελθόν, δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αισθάνεσαι λοιπόν, πως το μόνο που θα καταφέρεις αν αναλάβεις και πάλι πρωτοβουλία, θα είναι να νιώσεις άγχος κι απογοήτευση. Όμως τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές….κι αυτό που δε λειτούργησε στο παρελθόν, μπορεί τώρα να φέρει ενθουσιώδη αποτελέσματα.

Παρθένος: Μπορεί να βλέπεις κανόνες ή περιορισμούς στη σχέση σου και να τη νιώθεις άκαμπτη και ακίνητη. Στην πραγματικότητα, είναι πιο ευέλικτη από ό, τι φαίνεται, αλλά η παράδοση μπορεί να έχει διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην αυστηρή συμπεριφορά σου. Μπορείς να εξετάσεις, πού έχεις μεγαλύτερη ευελιξία ή περιθώριο ελιγμών στη σχέση σου. Θα ανακαλύψεις μερικά εναλλακτικά σενάρια που τα χρειάζεσαι, για να προωθήσεις την τύχη σου!

Ζυγός: Αν κάποιος στην ερωτική σου ζωή, κάνει μια ειλικρινή προσπάθεια να σου εκδηλώσει τα αισθήματά σου με σαφήνεια, τότε θα μπορέσεις να ενώσεις τα κομμάτια που λείπουν. Καθώς αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες, θα κατανοήσεις πώς σκέφτεται και πώς αισθάνεται το συγκεκριμένο άτομο. Ακόμη και αν ορισμένες πληροφορίες παραμένουν άγνωστες προς το παρόν, η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις στην επόμενη κίνηση.

Σκορπιός: Όταν είμαστε πεινασμένοι ή διψασμένοι, είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στην πηγή….. δεν περιμένουμε να έρθει να μας βρει η πηγή. Με λίγη προσπάθεια, μπορούμε εύκολα να αναπληρώσουμε ό, τι λείπει… και το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί, για τον έρωτα στη ζωή σου, αυτή τη στιγμή. Αν είσαι ικανοποιημένη με την ερωτική σου ζωή, τότε είναι απαραίτητο να καταβάλλεις προσπάθεια να διατηρήσεις το επίπεδο, εκεί που θέλεις. Αν νιώθεις την ανάγκη να τη βελτιώσεις, τότε με λίγη προσπάθεια και φαντασία, θ’ ανακαλύψεις πως υπάρχουν πολυάριθμες ανανεώσιμες πηγές, εκεί έξω!

Τοξότης: Μπορεί να είναι καθησυχαστικό και παρηγορητικό το ότι γνωρίζεις πως είσαι ο αρχηγός του δικού σου πεπρωμένου, στα ερωτικά σου. Στην πραγματικότητα, έχεις πάντα τον έλεγχο, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα μπορεί να σε έκαναν να νιώσεις, πως κάποιοι άλλοι ή ίσως κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες, εμπόδισαν την ευτυχία που δικαιούσαι. Αν δεν τα ένιωσες ακόμη τα εμπόδια, θα τα δεις σύντομα. Και εκεί που ένιωθες υπάκουη και υποτακτική, θα ζήσεις μια ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας.

Αιγόκερως: Θα ήταν εύκολο να επηρεάσουν τη σχέση σου, κάποιες άλλες περιοχές του κόσμου σου. Τα επαγγελματικά σου θα καταναλώσουν πολύ χρόνο από τις σκέψεις σου, και προτού το καταλάβεις, δε θα μπορείς να σκεφτείς, τίποτε άλλο. Ευτυχώς, ο Κόσμος φαίνεται πρόθυμος να προσφέρει περισπασμούς. Ο παράγοντας που φαίνεται καλός για να διαπεράσει την ερωτική σου ζωή, θα σε βοηθήσει να δεις τις άλλες περιοχές, με πιο ρεαλιστική και ειλικρινή προοπτική.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Υδροχόος: Αν ο εραστής σου δεν ήταν τόσο σίγουρος για το δίκιο που έχει για κάτι, τότε να ήταν λιγότερο επικριτικός απέναντί σου. Εντούτοις, είναι πιθανό να φέρει το κύριο βάρος, κάθε δυσαρέσκειας που αισθάνεται. Το παλιό ρητό για τους ανθρώπους που είναι πιο ανυπόμονοι με τους άλλους όταν είναι δυσαρεστημένοι με τους εαυτούς τους, βγαίνει αληθινό στην περίπτωσή σου. Αντί να εστιάσεις σε προφανείς εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη σχέση σου, δείξε ευαισθησία για να τον βοηθήσεις να αντιμετωπίσει, αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί.

Ιχθύες: Μπορεί να θέλεις να ενθαρρύνεις μια κατάσταση «ανταλλαγής» ή περισσότερης ισορροπίας, μέσα στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται πολλή συζήτηση και προθυμία για συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές. Αν όμως η συζήτηση ανάμεσά σας δεν ξεκαθαρίσει και γυροφέρνετε το θέμα, τότε είναι ένδειξη πως δεν καταφέρατε ακόμη κανένα συμβιβασμό ανάμεσά σας. Να είσαι ειλικρινής για ό,τι ζητάς ή περιμένεις από τον εραστή σου. Και φρόντισε να διασαφηνίσεις τί είναι αυτό που ζητάει το ταίρι σου από σένα…και να είσαι ειλικρινής, εξηγώντας του, το βαθμό που μπορείς να του το παρέχεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments