Lifestyle

Γιώργος Λέντζας: Το βίντεο από τους πυροβολισμούς στη Βραζιλία (vid)

Γιώργος Λέντζας: Το βίντεο από τους πυροβολισμούς στη Βραζιλία (vid)
Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε για την περιπέτειά του στο Ρίο ντε Τζανέιρο όταν ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Ο παρουσιαστής μάλιστα γνωστοποίησε το γεγονός σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Γιώργος Λέντζας βρίσκεται στη Βραζιλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας εκπομπής «Football Stories».Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, την ώρα που ετοιμάζονταν να παίξουν ποδόσφαιρο με μια ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από συμμορίες. Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομαδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν ειναι αυτο που με σόκαρε τοσο, όσο το οτι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξωφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία”.

View this post on Instagram

Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομαδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν ειναι αυτο που με σόκαρε τοσο, όσο το οτι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξωφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία.

A post shared by George Lentzas (@george_lntz) on

Ο παρουσιαστής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το περιστατικό, ενώ προβλήθηκε κι ένα βίντεο ντοκουμέντο από την ώρα που άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments