Μedia

Τoquel: Μιλάει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Τoquel: Μιλάει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Ο ράπερ Τoquel είναι καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show.

Ο Toquel είναι ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ στην Ελλάδα. Ο αγαπημένος ράπερ δίνει την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ράπερ μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, τη φτώχεια, τους γονείς του, το θάνατο του αδερφού του σε τροχαίο αλλά και το ρατσισμό που έχει βιώσει.

Ο Νεαρός ονομάζεται Klaudjo ‘Toquel‘ Dhespo, και είναι υπήκοος αλβανικής καταγωγής οι γονείς του μετανάστευσαν στην Ελλάδα το 1995, και ο ίδιος μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Έζησε τα πρώτα 10 χρόνια του σε ένα ερείπιο κτήριο μαζί με την οικογένεια του και αφού οι γονείς του χώρισαν το 2001 και ο πατέρας του τους εγκατέλειψε, ο ίδιος από τα 11 κι όλας του χρόνια ήταν hustler στους δρόμους του Ηρακλείου για να βγάζει τα δικά του χρήματα παράνομα, όπως πολύ ξεκάθαρα λέει και ο φάκελος του στην Αστυνομία έπειτα από τις δεκάδες συλλήψεις που έγιναν εις βάρος του.

Ο 19χρονος, είχε πάθος για την μουσική από πολύ μικρή ηλικία και στο σχολείο προτιμούσε να σπαταλάει τον χρόνο του γράφοντας ρίμες, και ακούγοντας ραπ, έτσι και δεν αποφοίτησε ποτέ. Η μητέρα του, ύστερα από τον χωρισμό με τον πατέρα του αρρώστησε και αναγκάστηκε να σταματήσει να δουλεύει μέχρι και σήμερα.

Ο ‘Toquel’ όπως είναι και το καλλιτεχνικό του, αναφέρει σε πολλά τραγούδια του την αγάπη που έχει για την μητέρα του. Από το 2010 και στην ηλικία των 16 χρόνων αποκτούσε σιγά σιγά fans, ο κόσμος λάτρεψε τα τραγούδια του, και ο νεαρός έγινε διάσημος στο πιο ευρύ κοινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments