Video

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Άγριος καβγάς μεταξύ αντιπεριφερειάρχη του Τατούλη και δημοσιογράφου (vid)

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Άγριος καβγάς μεταξύ αντιπεριφερειάρχη του Τατούλη και δημοσιογράφου (vid)
Σκηνές κάλλους στην περιφέρεια Πελοποννήσου κατά τη συνέντευξη τύπου για την αποχώρηση Τατούλη. Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αντιπεριφερειάρχης και δημοσιογράφος.

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε πριν φτάσει στην αίθουσα ο Πέτρος Τατούλης για τη συνέντευξη μετά τις περιφερειακές εκλογές 2019. Η αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκο, ζήτησε την αποχώρηση δημοσιογράφου τοπικού τηλεοπτικού σταθμού «Best», με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς.

«Η παράταξή μας θεωρεί ότι πρέπει να είναι σε εμπάργκο απέναντι σας και ο περιφερειάρχης μου ζήτησε να αποχωρήσετε», ακούστηκε να λέει η αντιπεριφερειάρχης στον εκπρόσωπο του σταθμού, κατηγορώντας τον ότι «μας υβρίζετε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου» και πως αποκάλεσαν «καλτσοδέτες» δύο αντιπεριφερειάρχες.

Παρόλα αυτά, η ίδια συμπλήρωσε πως «εάν επιλέξετε να παραμείνετε, δεν έχουμε πρόβλημα». Ωστόσο λίγο αργότερα ο καβγάς «άναψε» και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, όταν η κυρία Νικολάκο εξαπέλυσε λεκτική επίθεση προς τον κ. Μπελογιάννη, ο οποίος τόνισε ότι η Περιφέρεια δεν είναι μαγαζί σας αλλά θεσμικός χώρος. «Εσύ έχεις μαγαζιά», του είπε και στη συνέχεια φώναζε: «Εάν είσαι άντρας, πάμε έξω να τα πούμε». «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά σας», απάντησε λιτά ο κ. Μπελογιάννης, ενώ όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα είχαν μείνει άφωνοι με το συμβάν που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το arcadiaportal.gr:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments