Video

Tus: Η εξομολόγησή του για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη (vid)

Tus: Η εξομολόγησή του για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη (vid)
Τι αποκάλυψε ο Tus στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πως συνδέεται η χειρότερη στιγμή της ζωής του γνωστού ράπερ με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ο Tus βρέθηκε στην εκπομπή του “The 2night Show” και εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη χειρότερη στιγμή της ζωής του η οποία του συνέβη λίγο μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.Ο Χρήστος Τούσης – όπως είναι το πραγματικό του όνομα-  τόνισε πως ο θάνατος του πολυαγαπημένου τραγουδιστή, ήταν ένα γεγονός που τον σημάδεψε και για μέρες δεν αισθανόταν καλά.

«Η χειρότερη στιγμή μου ήταν, όταν είχα πει ότι δεν μου άρεσε μουσικά ο Παντελίδης και μετά πέθανε. Δέχτηκα εκατοντάδες μηνύματα που μου έλεγαν ότι έφταιγα εγώ» παραδέχτηκε ο Tus και εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι εκείνες τις ημέρες δεν ένιωθε καθόλου καλά καθώς του έστελναν πολύ άσχημα μηνύματα για ό,τι είχε πει. Τότε αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για να σταματήσει ό,τι είχε άθελά του δημιουργήσει.

Ο Tus τόνισε πως μπορεί να μην του άρεσε η μουσική που πρέσβευε ο Παντελής Παντελίδης όμως ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ό,τι θα συνέβαινε στον άτυχο λαϊκό τραγουδιστή λίγες ημέρες μετά.

Δείτε όσα είπε ο Tus στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments