Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Θα επανέλθει για Κατελάρη

Παναθηναϊκός: Θα επανέλθει για Κατελάρη
Ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να αποκτήσει τον Φάνη Κατελάρη από την Ομόνοια. Τι γίνεται με τις ανανεώσεις.

Η επιθυμία του Φάνου Κατελάρη να αλλάξει… πράσινα και απ’ αυτά της Ομόνοιας να φορέσει αυτά του Παναθηναϊκού φαίνεται πως κάνει τον Νίκο Νταμπίζα να μην εγκαταλείπει την περίπτωσή του. Ο νεαρός μέσος, που ο Νταμπίζας έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και τον έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας, είναι επί της ουσίας σύμμαχος του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια να γίνει η μεταγραφή. Και από τη στιγμή που δεν ανανεώνει με την Ομόνοια, προσπαθεί να ασκήσει πίεση ώστε να υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις. Με το ατού πως σε λίγους μήνες μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος.

Οι πληροφορίες από την Κύπρο, πάντως, αναφέρουν πως και η Ομόνοια δεν πρόκειται να κάνει πίσω και σε καμία περίπτωση δε δέχεται μια πρόταση χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επανέλθει για τον Κατελάρη, ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει οι «πράσινοι» ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα σε ομάδα για κανέναν παίκτη.

Ο Κατελάρης, πάντως, βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στην Αθήνα για προσωπικούς του λόγους. Δεν επιβεβαιώνονται κατ’ ιδίαν επαφές με άνθρωπο του Παναθηναϊκού, ωστόσο ήδη ήταν ενημερωμένος εδώ και αρκετές μέρες πως ο Νταμπίζας τον έχει στη λίστα του και επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Οσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον Μπουζούκη, αλλά υπάρχει μια μικρή απόσταση στο οικονομικό, με τις δύο πλευρές να είναι αισιόδοξες πως μπορεί να καλυφθεί. Ο Μπουζούκης, όπως έχουμε αναφέρει, ζητάει 150 – 160 χιλιάδες ευρώ ετησίως, με τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή να φτάνει λίγο πάνω από τις 100.000.

Με τον Χατζηγιοβάνη δεν έχουν μπει ακόμα οι δύο πλευρές σε λεπτομέρειες για χρήματα, με τις επαφές να είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα, ενώ πιο απλό φαίνεται το θέμα του Μαυρομμάτη που δεν αποκλείεται να είναι ο πρώτος που θα ανανεώσεις. Για τον Ινσούα υπάρχει επικοινωνία με τον αδερφό και μάνατζέρ του και αν βρεθεί χρυσή τομή, τότε θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές.

Οσον αφορά τις αποδεσμεύσεις, δεν έχει υπάρξει ακόμα εξέλιξη με τον Παναθηναϊκό να συναντά άρνηση στους τρόπους που προτείνει για λύση των συμβολαίων. Η ίδια στασιμότητα επικρατεί και στα μεταγραφικά, αφού ο Νταμπίζας ναι μεν έχει ξεχωρίσει περιπτώσεις, αλλά δεν έχει τα χρήματα για να κινηθεί όπως θέλει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments