Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Έσκασε η μεταγραφική “βόμβα” – Ανακοίνωσε Αζάρ

Ρεάλ Μαδρίτης: Έσκασε η μεταγραφική “βόμβα” – Ανακοίνωσε Αζάρ
Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφική βόμβα, ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Εντέν Αζάρ.

Η πρώτη πολύ μεγάλη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού «έσκασε» και είναι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε την απόκτηση του Εντεν Αζάρ από την Τσέλσι, με τον Βέλγο να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Παράλληλα, οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν ότι η παρουσίαση του νέου «αστεριού» τους θα γίνει στις 13 Ιουνίου. Οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, με την Τσέλσι να προσπαθεί να κρατήσει τον Αζάρ με «νύχια και με δόντια». Ωστόσο, ο Βέλγος είχε εδώ και καιρό δηλώσει πως ήταν όνειρο ζωής για τον ίδιο να αγωνιστεί στη Ρεάλ.

Έτσι, οι δύο ομάδες έφτασαν τελικά σε συμφωνία στις 30 Μαΐου, με τον Αζάρ να περιμένει πρώτα την… κατάκτηση του Europa League με την Τσέλσι. Τα όποια γραφειοκρατικά θέματα υπήρχαν ξεπεράστηκαν με τους «Μπλε» να βάζουν στα ταμεία τους 100 εκατ. ευρώ + μπόνους και τον Βέλγο σταρ να παρουσιάζεται την Πέμπτη στο γήπεδο της «Βασίλισσας». Αυτή είναι και η τρίτη μεγάλη μεταγραφική κίνηση της Ρεάλ για το φετινό καλοκαίρι. Οι Μαδριλένοι δαπάνησαν 60 εκατ. ευρώ πριν μερικές ημέρες για να αποκτήσουν τον Λούκα Γιόβιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Θυμίζουμε, πως στη Μαδρίτη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Μιλιτάο, ο οποίος αποκτήθηκε από την Πόρτο.

«Οι αναμνήσεις που μας αφήνει δεν θα ξεθωριάσουν. Έδωσε τα πάντα στην Τσέλσι και η συνεισφορά του είναι μεγάλη. Σ’ ευχαριστούμε Εντέν. Ένα μοντέλο επαγγελματία καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα, ένα θαυμάσιο άτομο που δούλευε με χαρά. Με θλίψη λέμε αντίο στον Εντέν, η Τσέλσι ευχήθηκε την παραμονή του, ωστόσο σέβεται την απόφασή του για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Άλλωστε, ήταν παιδικό του όνειρο να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης» τόνισαν οι Μπλε. Ο Βέλγος κέρδισε δυο φορές το πρωτάθλημα και το Europa League με τους Λονδρέζους και μια το FA Cup και το League Cup, ενώ σκόραρε 110 σε 352 ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments