Αθλητισμός

«Στο κόλπο και η ΑΕΚ Λάρνακας για Κατελάρη»

«Στο κόλπο και η ΑΕΚ Λάρνακας για Κατελάρη»
Ο Φάνος Κατελάρης είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού, αλλά οι Κύπριοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει κι άλλος μνηστήρας.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που κινείται για τον Φάνο Κατελάρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα goal.philenews.com, ενδιαφέρον έχει δείξει και η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Λάρνακας, Άντερ Μουρίγιο φέρεται να έχει προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Κι αυτό γιατί εκτός του ότι θεωρεί πως ο παίκτης έχει προοπτική, θέλει να υπάρχει και το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα. Προπονητής είναι ο επίσης Ισπανός Ιμάνολ Ιδιάκεθ, υπάρχει αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Ιβηρική και στην ΑΕΚ θα ήθελαν τον Κατελάρη, έναν διεθνή Κύπριο.

Σαφώς η ΑΕΚ μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο παίκτης έχει ψηφίσει ήδη την πρόταση του ελληνικού συλλόγου. Επιπλέον, είναι δύσκολο η Ομόνοια να πουλήσει σε άλλη κυπριακή ομάδα για ευνόητους λόγους.

Δεν αποκλείεται, πάντως, όλα αυτά τα σενάρια να προκύπτουν για να πιεστεί ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», ωστόσο, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να δώσουν χρήματα για την απόκτηση του Κατελάρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments