Αθλητισμός

Τζόκοβιτς: Αναβλήθηκε για το Σάββατο ο ημιτελικός με τον Τίεμ

Τζόκοβιτς: Αναβλήθηκε για το Σάββατο ο ημιτελικός με τον Τίεμ
Η έντονη βροχόπτωση στο Παρίσι δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί ο ημιτελικός του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ντομινίκ Τίεμ, ο οποίος θα συνεχιστεί το Σάββατο.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Παρίσι και η έντονη βροχόπτωση δεν άφησαν να ολοκληρωθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Roland Garros ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντομινίκ Τίεμ, με τους διοργανωτές να το αναβάλλουν για το Σάββατο. Το παιχνίδι διεκόπη μετά από 1 ώρα και 28 λεπτά δράσης, με τους δύο αθλητές να είναι στο 1-1 (6-2, 3-6), αλλά τον Αυστριακό να έχει πετύχει μπρέικ στο τρίτο σετ (3-1). Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας σταμάτησε τρεις φορές, λόγω βροχής!

Η τρίτη τελικά ήταν και… φαρμακερή, με τους διοργανωτές να αναβάλλουν τελικά το παιχνίδι για το μεσημέρι του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, το πρώτο σερβίς του Ντομινίκ Τίεμ θα γίνει στις 13:00 ώρα Ελλάδας, με τον Τζόκοβιτς να ψάχνει την ανατροπή.

Η διακοπή και η μεταφορά του αγώνα για την επόμενη ημέρα ευνοεί τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε με 3-0 σετ του Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί μία μέρα περισσότερο από τον αντίπαλο που θα βρει στον τελικό.

Το tweet του Roland Garros για την αναβολή του αγώνα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments