Διεθνή

Tom Holland: Θα υποδυθεί τον Nathan Drake στην επερχόμενη ταινία Uncharted

Tom Holland: Θα υποδυθεί τον Nathan Drake στην επερχόμενη ταινία Uncharted
O Spider-Man, Tom Holland, θα είναι ο πρωταγωνιστής στην ταινία Uncharted που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο Tom Holland θα είναι τελικά ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Nathan Drake στην πολυαναμενόμενη ταινία Uncharted. Στο τραπέζι είχαν πέσει πολλά ονόματα και εδώ και καιρό κανείς δεν ήξερε ποιος τελικά θα είναι ο “τυχερός”. Οι περισσότεροι φαν των παιχνιδιών του PlayStation ήθελαν για πρωταγωνιστή τον Nathan Fillion, πρωταγωνιστής της σειράς Castle, ο οποίος είχε γυρίσει μία δική του μινι-ταινία από επεισόδιο του παιχνιδιού.

Ο αρχικός director της ταινίας, ήθελε τον Mark Wahlberg, αλλά τελικά ο Nathan Drake θα “ζωντανεύσει” από τον πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών Spider-Man, Tom Holland. Ο βρετανός ηθοποιός,έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο Marvel Cinematic Universe, με τις ταινίες, Spider-Man: Homecoming, Captain America: Civil War, τα τελευταία δύο Avengers , και το επερχόμενο Spider-Man: Far from Home.

Ο Holland είναι μόλις 23 ετών, και σίγουρα κάπως νέος για να υποδυθεί τον Nathan Drake, όμως κανείς δεν γνωρίζει το χρονικό σημείο του lore θα ξεκινήσει η παραγωγή. Η ταινία Uncharted, σκοπεύει να κάνει βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, τον Δεκέμβριο του 2020.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments