Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Τα οργισμένα τηλεφωνήματα σε Βούτση και Χριστοδουλοπούλου

Αλέξης Τσίπρας: Τα οργισμένα τηλεφωνήματα σε Βούτση και Χριστοδουλοπούλου
Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Νίκο Βούτση και την Τασία Χριστοδουλοπούλου με αφορμή τις μετατάξεις στη Βουλή.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είδε με καλό μάτι τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες στη Βουλή. Μιλάμε φυσικά για τις μετατάξεις που έγιναν και προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση. Ο πρωθυπουργός φέρεται να έκανε δυο οργισμένα τηλεφωνήματα. Αρχικά κάλεσε τον Νίκο Βούτση και στη συνέχεια την Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Το τηλεφώνημα προς τον πρόεδρο της Βουλής ήταν σε έντονο ύφος. Το ΣΥΡΙΖΑ δεν περνάει την καλύτερη φάση του και το τελευταίο που θέλει είναι να υπάρχει επιπλέον πλήγμα στην εικόνα της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός του ζήτησε να σταματήσει αμέσως την διαδικασία ακόμα και αν τυπικά ήταν νόμιμη και είχε την συναίνεση όλων των κομμάτων.

Τα άκουσε και η Χριστοδουλοπούλου

Η δεύτερη κλήση έγινε νωρίς το απόγευμα, λίγο μετά τις δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Η τελευταία παραδέχθηκε δημόσια ότι χρησιμοποίησε γνωριμίες και προσωπικές φιλίες για να μετακινηθεί η κόρη της στην Βουλή από τα ΕΛΤΑ όπου εργαζόταν. Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τη βουλευτή του κόμματος να διορθώσει την κατάσταση. Πάντως μετά την ομολογία της δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου αποφάσισε τελικά να αποσυρθεί από την πολιτική και να μην κατέβει στις εκλογές. Αρχικά γιατί οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα την τιμωρούσαν και κατά δεύτερον γιατί πλέον εμφανιζόταν αποδυναμωμένη στο εσωτερικό του κόμματός της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments