Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (7/6)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (7/6)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή (7/6).

Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή (7/6). Κριός: Η αίσθηση αισιοδοξίας ή ενθουσιασμού που έχεις, δεν είναι αδικαιολόγητη ή αβάσιμη αυτή τη στιγμή. Προσπάθησες και πήρες καθησυχαστικές και απτές αποδείξεις για κάτι που αφορά τη σχέση σου. Η συμμετοχή, δεν είναι πλέον ένα στοιχείο στη λίστα επιθυμιών σου, αλλά κάτι που έχει ισχυρές πιθανότητες να καρποφορήσει.

Είναι μάλλον καιρός να κάνεις ένα τολμηρό βήμα, σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά θα είναι εξίσου σημαντικό να μην μπερδέψεις την αποφασιστικότητα, με την ανυπομονησία ή την ορμητικότητα.

Ταύρος: Για οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του εραστή σου- ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η ανάληψη ρίσκου είναι κάτι ενάντια στην προσεκτική και πρακτική σου φύση- θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Το ότι αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τα ερωτικά σου, σε ωθεί να γίνεις πιο αυθόρμητη. Όσο πιο ξαφνικά ή ασυνήθιστα είναι τα παθιασμένα σου σχέδια, τόσο πιο δυνατή και συναρπαστική προοπτική, θα έχουν.

Δίδυμοι: Τα λόγια και οι πράξεις σου, θα σε βοηθήσουν να χτίσεις γέφυρες αντί για τοίχους με τον αγαπημένο σου, αυτή τη στιγμή. Πολλά εξαρτώνται από το πόσο πρόθυμη είσαι να υποστηρίξεις τη στάση σου, με καλοσύνη, συμπόνια και ευαισθησία. Θα είσαι ευλογημένη, με άφθονο πάθος και αυτό μπορεί να εφαρμοστεί θετικά και ευχάριστα…. ή αρνητικά. Η επιλογή είναι πραγματικά δική σου.

Kαρκίνος: Μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι για τους οποίους αισθάνεσαι ότι κάτι σχετικό με τις ερωτικές σου υποθέσεις, πρέπει να αντιμετωπιστεί με λογικό ή προσεκτικό τρόπο. Ίσως το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις, είναι να αναστατώσεις μια ισορροπία που λειτουργεί καλά, τόσο για σένα όσο και για τον εραστή σου! Αλλά η υπερβολική αντίσταση στο ρίσκο, μπορεί να σκοτώσει τη μαγεία που πηγάζει από τον αυθορμητισμό. Μπορείς να ακολουθήσεις με το ταίρι σου, κάτι που θα είναι πολύ ευχάριστο…. έτσι, για αλλαγή. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία, που αξίζει να την εκμεταλλευτείτε και οι δύο.

Λέων: Το ότι μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου, οφείλεται στην κατανόηση και την εκτίμηση που υπάρχει ανάμεσά σας. Αναγνωρίζεις ό,τι φαίνεται ανεξέλεγκτο, αλλά και τι μπορείς ν’ αλλάξεις σε δευτερόλεπτα αν το επιλέξεις. Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους, ό,τι φαίνεται πως δεν είναι και τόσο ιδανικό, να μετατραπεί προς όφελός σου τώρα. Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί, είναι μια μικρή προσαρμογή στη στάση σου.

Παρθένος: Θα έχεις εύνοια της τύχης σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Αυτό θα μπορούσε να είναι απόδειξη ότι οι προσπάθειές και η υπομονή σου έχουν αποδώσει και ότι κάτι προχωράει όμορφα, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Γνωρίζεις ότι θα προκύψουν προκλήσεις! Αλλά γνωρίζοντας τι μπορεί να δημιουργηθεί όταν συνδυάσεις πίστη και προσπάθεια, θα κάνει οτιδήποτε εμφανιστεί στο δρόμο σου, ν’ αντιμετωπιστεί ευκολότερα.

Ζυγός: Η επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου καλό είναι ν’ αντιμετωπιστεί προσεκτικά, επειδή δε θα είναι καλός ο συγχρονισμός αυτό το διάστημα. Θα βασίζεται στη διαίσθησή σου, η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του πεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Το αν αυτή η συζήτηση θα γίνει σε άνετη και αρμονική περιοχή ή θα οδηγηθεί σε εντάσεις, θα βασιστεί στην πίστη που έχεις στο ένστικτό σου, ώστε να ξέρεις πότε να μιλήσεις ή πότε να περιμένεις.

Σκορπιός: Η καριέρα και οι οικογενειακές ευθύνες, μεγαλώνουν…. κι ενδεχομένως να σου αποσπούν συνεχώς την προσοχή, από πιο ευχάριστες αναζητήσεις αυτή τη στιγμή. Θα ήταν εύκολο και κατανοητό ν’ αφήσεις λίγο πιο πίσω τα ερωτικά σου, καθώς ασχολείσαι με υποθέσεις που αφορούν το σπίτι. Ωστόσο οι ανάγκες σου, είναι εξίσου σημαντικές με τις προσδοκίες των άλλων. Κάπου, ανάμεσα σε κάθε πίεση που μπορεί να αντιμετωπίζεις, θα είναι χρήσιμο, να βρεις μια μέση οδό.

Τοξότης: Θα καταλάβεις πως η βελτίωση στα ερωτικά σου, δεν είναι τόσο ανέφικτη όσο πίστευες. Ο Κόσμος είναι πρόθυμος να ενισχύσει την πίστη σου αυτή τη στιγμή και παράλληλα, θα έρθει μια ανανεωμένη στάση ευγνωμοσύνης στις ερωτικές σου υποθέσεις. Η λίστα σου για ό, τι φαίνεται ακατόρθωτο μικραίνει συνεχώς, σχετικά με το τί είναι αναμφισβήτητα πραγματικό. Αυτό αξίζει τώρα, πραγματικά την προσοχή σου.

Aιγόκερως: Μια αναδρομή στο παρελθόν, θα πάρει μια ενδιαφέρουσα τροπή, ειδικά αν φέρει ένα ξύπνημα ή μια συνειδητοποίηση για μια προηγούμενη ερωτική σου υπόθεση. Με κάποιο τρόπο, μπορείς ίσως να εφαρμόσεις μια ερωτική εμπειρία, σε κάτι που ξετυλίγεται ή δείχνει σημάδια υπόσχεσης στην τρέχουσα σχέση σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις ένα νέο παθιασμένο δυναμικό με τον εραστή σου. Κι αυτό είναι κάτι…που χρειάζεται να το καταλάβεις τώρα.

Υδροχόος: Ο εραστής σου, μπορεί να χρειαστεί αρκετή προσοχή αυτή τη στιγμή. Οι πιθανότητες είναι πως αν υπάρχει κάποιος, που ξέρει πώς να του δώσει αυτό που χρειάζεται, είσαι εσύ. Εντούτοις, θέλεις να προσφέρεις λίγη περισσότερη αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σου. Γιατί έχεις δώσει τόση πολλή αγάπη στον κόσμο του εραστή σου, που κάποια στιγμή αγνόησες εκούσια τον εαυτό σου. Μπορεί να έφτασε ο καιρός να δημιουργηθεί μια υγιέστερη ισορροπία ανάμεσά σας, με όλη την έννοια της λέξης.

Ιχθύες: Ξέρεις ότι θα κινήσεις γη και ουρανό για να βρεθείς με τον αγαπημένο σου, αλλά θα ήθελες να είναι αμφίδρομες οι προσπάθειες. Μπορεί να πιστεύεις πως οι ανάγκες του είναι πιο σημαντικές από τις δικές σου. Τώρα λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσεις αυτή την ανισορροπία και να κάνεις ένα βήμα για να ενθαρρύνεις μια ισχυρότερη συνεργασία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτό δεν είναι εγωιστικό. Είναι υγιές…. ίσως και έγκαιρο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments