Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική χαρτομαντεία Λένορμαν για την Παρασκευή (7/6)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική χαρτομαντεία Λένορμαν για την Παρασκευή (7/6)
Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση την χαρτομαντεία Λένορμαν για σήμερα Παρασκευή (7/6).

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση την χαρτομαντεία Λένορμαν για σήμερα Παρασκευή (7/6).  Κριός: Έχετε με την δική σας πρωτοβουλία, κάνει πολλές τροποποιήσεις στην ζωή σας και αυτό, το έχει καταλάβει το έτερον σας ήμισυ…ότι πρόκειται για αυτόν.

Ταύρος: Πολλά αυτά που έχετε αναλάβει και έχετε βάλει πάνω στις πλάτες σας….και μάλλον η οικογένεια και το ταίρι σας, έχουν μείνει λίγο πίσω. Ενεργοποιηθείτε.

Δίδυμοι: Δεν έχετε ακόμη βρει τον τρόπο, τον διπλωματικό που θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή του συντρόφου σας, μακριά από όλα αυτά που τον περιτριγυρίζουν!

Καρκίνος: Οι ερωτικές διαθέσεις και προθέσεις, που έρχονται από τον πρώην σας, σας έχουν φέρει σε μια πολλή δύσκολη θέση. Σίγουρα πρέπει να δώσετε τις απαντήσεις σας.

Λέων: Τις αλλαγές που είχατε καιρό τώρα ζητήσει από τον άνθρωπο σας, τώρα αυτόν τον μήνα, θα αρχίσει και πάλι να τις βάζει σε εφαρμογή. Κοιτάξτε περισσότερο και τα οικονομικά σας.

Παρθένος: Όλες οι περίεργες συμπεριφορές που έρχονται από ένα φιλικό σας πρόσωπο, τις μεταφράζεται σαν ερωτικές. Να είστε προσεχτικοί, καθώς οι παρεξηγήσεις είναι γύρω σας.

Ζυγός: Κάποιες οικονομικές ευκαιρίες που έχουν βγει στον δρόμο σας, δεν θα πρέπει να τις χάσετε. Σίγουρα και μην κάνετε ακόμη ανακοινώσεις στους γύρω σας.

Σκορπιός: Οι μέρες έχουν πολλές επικοινωνίες και πιθανόν και μια αναπάντεχη επίσκεψη από κάποιον πρώην ερωτικό σας σύντροφο, που έχει κάτι σημαντικό να σας πει!

Τοξότης: Δεν βλέπετε την ώρα για να βρεθείτε με αυτό το ιδιαίτερο άτομο, και να μιλήσετε για όλα αυτά τα θέματα που στο παρελθόν έχουν μείνει σε αδικαιολόγητη εκκρεμότητα.

Αιγόκερως: Οι φίλοι σας, έχετε και εσείς σίγουρα καταλάβει ότι θέλουν να σας φέρουν σε μια πιο κοντινή επαφή με τον πρώην σας. Πιθανόν και να πρέπει πια να μιλήσετε άμεσα.

Υδροχόος: Θετικές είναι οι εξελίξεις μέσα στην εργασία σας και αυτό θα σας δώσει μια παραπάνω καλή διάθεση που θα σας κάνει να βρείτε, και το χαμόγελο μέσα στην οικογένεια σας.

Ιχθείς: Από μια παλιά σας οικονομική υπόθεση, έχετε να λαμβάνετε χρήματα. Τώρα μπορεί και πιο παλιά σας πρακτικά προβλήματα να λυθούν σχετικά πιο εύκολα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments