Αθλητισμός

NBA: Ο Drake έκανε σαν τρελός με τη νίκη των Ράπτορς (vid)

NBA: Ο Drake έκανε σαν τρελός με τη νίκη των Ράπτορς (vid)
Ο Drake παρακολουθούσε το παιχνίδι των Ράπτορς στο Όκλαντ και τρελάθηκε μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του Τορόντο για τους τελικούς του NBA.

Με τον Καουάι Λέοναρντ να κυριαρχεί και τους Ιμπάκα-Σιάκαμ να ακολουθούν, οι Ράπτορς άλωσαν ξανά την έδρα των Γουόριορς (105-92) και έκαναν το 3-1 στην σειρά των τελικών του ΝΒΑ. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος που χάρηκε παραπάνω από τους υπόλοιπους ήταν ο Drake που τρελάθηκε με την νίκη των Ράπτορς κόντρα στους πολεμιστές.

Ο γνωστός ράπερ, Drake, μπορεί να μην ακολούθησε τους Ράπτορς στο Όκλαντ, φυσικά όμως παρακολουθούσε το παιχνίδι και ενθουσιάστηκε μετά την μεγάλη νίκη της ομάδα του Τορόντο. Δείτε το μοναδικό βίντεο με τους πανηγυρισμούς του “θεότρελου” ράπερ:

View this post on Instagram

Drake was ALL HYPE after Toronto took Game 4 ‼️ *NSFW* (via @champagnepapi)

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on

NBA: Νέα σπουδαία εμφάνιση του Λέοναρντ

Οι Ράπτορς πέρασαν και πάλι από το Όκλαντ επικρατώντας σχετικά εύκολα με 105-92 των Γουόριορς και είναι αγκαλιά με το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ο Κοουάι Λέοναρντ έβαλε την υπογραφή του και στο 3-1 των Ράπτορς, πραγματοποιώντας μια ακόμα ονειρική εμφάνιση.  Συγκεκριμένα ο σούπερ σταρ των Καναδών είχε 36 πόντους με 9/9 βολές, 6/13 δίποντα και 5/9 τρίποντα, καθώς επίσης 12 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 2 ασίστ και 1 τάπα. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς των φετινών Playoff ο Λέοναρντ ήταν αλάνθαστος σε 41 λεπτά που αγωνίστηκε.

Δείτε την εμφάνιση του Λέοναρντ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments