Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πήρε τον Φαμέλη από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Πήρε τον Φαμέλη από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού
Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γιώργο Φαμέλη που αποχώρησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι ρίχνει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες του. Άλλωστε η παραγωγή και η πώληση ποδοσφαιριστών είναι ένα μοντέλο που έχουν ακολουθήσει πολλές ομάδες σε όλο τον κόσμο. Μια τέτοια περίπτωση αποτέλεσε στο παρελθόν ο Παναγιώτης Ρέτσος. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός αμυντικός βγήκε από τα σπλάχνα των “ερυθρόλευκων” και έφερε πολλά εκατομμύρια στο ταμείο του συλλόγου.

Οι Πειραιώτες έχουν εξαιρετική παρουσία στα πρωταθλήματα υποδομής, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Σε αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη στο τιμ των ακαδημιών του. Συγκεκριμένα συμφώνησε με τον Γιώργο Φαμέλη που αποχώρησε πρόσφατα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αναλαμβάνει θέση σκάουτερ στις ακαδημίες της ομάδας.

Ως ποδοσφαιριστής ο Γιώργος Φαμέλης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Α.Ο. Βουλιαγμένης και το 1988 πήγε στην ΑΕΚ. Αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή και ήταν μέλος της ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που κατέκτησε πρωταθλήματα στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Το 1993-94 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Στα τελευταία χρόνια της καριέρας του έπαιξε στον Παναιτωλικό, τον οποίο βοήθησε να ανέβει στη Β΄ Εθνική το 1995-96.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments