Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Απόσταση” μεταξύ Δώνη και Νταμπίζα

Παναθηναϊκός: “Απόσταση” μεταξύ Δώνη και Νταμπίζα
Παναθηναϊκός: Οι σχέσεις του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα δεν είναι οι ιδανικότερες τον τελευταίο καιρό.

Εδώ και αρκετές μέρες ακούγεται πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης δεν είναι και στα καλύτερα του. Αυτό συμβαίνει λόγω της «απόστασης» με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Νταμπίζα. Μη λησμονούμε πως οι δυο τους δεν είναι άγνωστοι, αφού πριν το «τριφύλλι» είχαν συνεργαστεί και στην ΑΕΛ. Ο Δώνης ήταν ο προπονητής και ο «Ντάμπι» ποδοσφαιριστής.

Οπότε η σχέση τους βαστάει αρκετά χρόνια. Και έχει χτιστεί στις επιτυχίες της ομάδας του Κάμπου. Ο Δώνης και το επιτελείο του είναι απλήρωτοι εδώ και περίπου 4 μήνες. Αυτό όμως είναι το λιγότερο.. Όπως αναφέρει το sportime.gr, στην τελευταία βόλτα του προπονητή του Παναθηναϊκού από τον κάμπο και δη τη Λάρισα, εκφράστηκαν στο περιβάλλον του παράπονα για απουσία αποτελεσματικότητας τόσο σε ανανεώσεις όσο και μεταγραφές!

Άπαντες γνωρίζουν πως η νέα χρονιά δεν θα ΄ναι της «ασυλίας» για κάθε στέλεχος του «τριφυλλιού», όπως συνέβη την περσινή, η οποία ξεκίνησε με άγνωστο προορισμό. Συνάμα, ο 50χρονος τεχνικός αρχίζει να «πνίγεται» στην ιδέα μίας δεύτερης μεταβατικής και πειραματικής χρονιάς χωρίς αγωνιστικό ανταγωνισμό και φυσικά έξοδο στην Ευρώπη.

Παναθηναϊκός: «Δένει» τον Εμμανουηλίδη

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα και μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η οικονομική πολιτική και το πλάνο που υπάρχει. Ο Γιώργος Δώνης έχει κάνει τις εισηγήσεις του και έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του. Μέσα στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού για τη νέα σεζόν βρίσκεται ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Ο νεαρός επιθετικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν στα χέρια τους οι «πράσινοι», Την χρονιά που μας πέρασε ο νεαρός έδειξε την αξία του,αλλά είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Μάλιστα, πέρασε μια περίοδο εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας κάποιων πειθαρχικών παραπτωμάτων που είχε υποπέσει. Αυτά δεν είναι αρκετά για να κάνουν τον Γιώργο Δώνη να χάσει την πίστη του.

Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πως ο πιτσιρικάς μπορεί να αποτελέσει σημαντικό στέλεχος της ομάδας την νέα σεζόν, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν γρήγορα προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή του. Ο Νίκος Νταμπίζας είχε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και οι δυο πλευρές φέρονται να έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Ο Εμμανουηλίδης θα βάλει την υπογραφή του και θα παραμείνει παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τις 40 χιλιάδες ευρώ και με κάποια μπόνους αυτό το ποσό μπορεί να αυξηθεί. Τις επόμενες μέρες θα γίνει το τελικό ραντεβού και δεν αποκλείεται να βγουν τότε και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments