Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ξεχνάει τον Ολιβέιρα ο “δικέφαλος”

ΠΑΟΚ: Ξεχνάει τον Ολιβέιρα ο “δικέφαλος”
Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις για την απόκτηση κεντρικού χαφ.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πρώτο νταμπλ στην ιστορία είναι γεγονός και οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ακόμα μεγαλύτερα όνειρα για το μέλλον. Ένα από αυτά είναι να μπει η ομάδα για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει ποιότητα σε όλες τις θέσεις του ρόστερ. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί την παραμονή των παικτών που οδήγησαν την ομάδα στις επιτυχίες.

Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος χαφ ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο. Η ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του είναι αρκετά μεγάλη για οποιαδήποτε ομάδα της χώρας μας. Ο “δικέφαλος του βορά” έδωσε τη μάχη του προκειμένου να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα τον δούμε ξανά με την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Απίθανη η παραμονή Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την “Livesport” οι προσπάθειες του Μάριο Μπράνκο να κρατήσει στην Τούμπα τον συμπατριώτη του μέσο έπεσαν στο κενό. Οι διαπραγματεύσεις του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ με τον πρόεδρο του πορτογαλικού συλλόγου, Πίντα Ντα Κόστα, αφορούσαν οποιαδήποτε μορφή παραμονής του παίκτη (συνιδιοκτησία, παράταση δανεισμού και αγορά με εφικτό νούμερο για τα ελληνικά δεδομένα).

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της Πόρτο δεν έπεσε σε καμία στιγμή κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ολιβέιρα, ενώ δεν συζητούσε για τον δανεισμό του για άλλη μία φορά. Όλα αυτά δείχνουν ότι ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ “πονάει” στη θέση του κέντρου. Οι Βέρμπλουμ και Μαουρίτσιο είναι ακόμα τραυματίες και δύσκολα θα είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό όταν ξεκινήσουν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments