Αθλητισμός

Τζίμι Ντουρμάζ: Θέλει 1 εκατομμύριο ευρώ για να υπογράψει στη Γαλατασαράι

Τζίμι Ντουρμάζ: Θέλει 1 εκατομμύριο ευρώ για να υπογράψει στη Γαλατασαράι
Ο Τζίμι Ντουρμάζ ολοκλήρωσε την σεζόν στην Γαλλία αγωνιζόμενος σε 36 ματς στη Ligue 1 και απολογισμό 4 γκολ και 1 ασίστ.

Η Γαλατασαράι εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Τζίμι Ντουρμάζ με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να ζητάει υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του σε σχέση με όσα εισέπραττε στην Τουλούζ προκειμένου να υπογράψει. Η τουρκική ομάδα έχει προσφέρει μονοετές συμβόλαιο στον Τζίμι Ντουρμάζ  με αποδοχές 600.000 ευρώ.

Όμως η πρόταση της Γαλατασαράι δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον 30χρονο εξτρέμ, ο οποίος ζήτησε 1 εκατ. ευρώ προκειμένου να πει το «ναι». Αξίζει να σημειωθεί πως οι ετήσιες αποδοχές του Σουηδού διεθνή στην Τουλούζ δεν ξεπερνούσαν τις 400.000 ευρώ. Ο Ντουρμάζ ολοκλήρωσε την σεζόν στην Γαλλία αγωνιζόμενος σε 36 ματς στη Ligue 1 και απολογισμό 4 γκολ και 1 ασίστ.

Ντουρμάζ: Ενισχύει το γυναικείο ποδόσφαιρο προσφέροντας τα μπόνους του

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αποδεικνύει οτι δεν είναι μόνο λόγια. Ο Σουηδός άσος έχει ανακοινώσει πως θα στηρίξει έμπρακτα, οικονομικά, τις κοπέλες της γυναικείας εθνικής ομάδας της χώρας του, διεκδικώντας την ισότητα ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες στο ποδόσφαιρο. Η ισότητα είναι σημαντική σε όλα τα επίπεδα, συνεπώς και στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό κάνω ό,τι κάνω…» είπε ο Ντουρμάζ που θα προσφέρει τα μπόνους από τις συμμετοχές του στα προκριματικά του Euro 2020 στις διεθνείς αθλήτριες της Σουηδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments