Μedia

Mega: Συμμαχία για την ταινιοθήκη του καναλιού

Mega: Συμμαχία για την ταινιοθήκη του καναλιού
Τα μεγάλα κανάλια της χώρας έχουν κάνει συμμαχία προκειμένου να αποκτήσουν την ταινιοθήκη του Mega.

Το Mega Channel έπαψε να εκπέμπει εδώ και αρκετό καιρό. Μία από τις πρώτες κινήσεις που έγιναν και αφορούσαν το «αείμνηστο» και κάποτε κραταιό μεγάλο κανάλι, ήταν η διεκδίκηση της σημαντικής ταινιοθήκης του, από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τα δεδομένα σχετικά με το θέμα έχουν αλλάξει και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret των Παραπολιτικών, τα υπόλοιπα κανάλια θα συγκροτήσουν… κοινό μέτωπο.

Η ταινιοθήκη του Mega θα αποτελέσει αντικείμενο διεκδίκησης για τους ANT1, Alpha, Star και ΣΚΑΪ. Μάλιστα, οι σταθμοί αναμένεται να υψώσουν… τείχος σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να μπει στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληροφορία περί επίσπευσης του πλειστηριασμού για την ταινιοθήκη δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Τραπεζίτες και εκκαθαριστές δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν τη σχετική διαδικασία εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον πλειστηριασμό να πραγματοποιείται αμέσως μετά το καλοκαίρι, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν λάβει ήδη θέσεις. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει, επίσης, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments