Video

Real Madrid: Υποδέχθηκε τον Αζάρ με επικό βίντεο

Real Madrid: Υποδέχθηκε τον Αζάρ με επικό βίντεο
Η Real Madrid υποδέχθηκε στον Εντέν Αζάρ με ένα εξαιρετικό βίντεο με όλες τις μεγάλες στιγμές του Βέλγου εξτρέμ.

Στην πιο σημαντική μεταγραφή -για την ώρα- του καλοκαιριού προχώρησε η Real Madrid. Οι «μερένχες» έκαναν δικό τους τον Έντεν Αζάρ. Ο Βέλγος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο μαζί τους που θα έχει ισχύ μέχρι και τον Ιούνιο του 2024. Όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη κίνηση της «βασίλισσας» από τότε που επέστρεψε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Πρώτος ήταν ο Μιλιτάο της Πόρτο. Τις πρώτες ημέρες της καλοκαιρινής περιόδου ακολούθησε ο Λούκα Γιόβιτς.

Παράλληλα, οι «μερένχες» έχουν κρατήσει τον περσινό τους κορμό. Έτσι, ο «Ζιζού» καλείται να φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Ένα σύνολο που ειδικά στην αρχή δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό των περασμένων ετών. Παρόλα αυτά ο Γάλλος τεχνικός έχει όλο το χρόνο, ώστε να κάνει τη Real Madrid της νέας σεζόν να πετάει… φωτιές.

Λίγο μετά τις ανακοινώσεις των δυο ομάδων η “Βασίλισσα” ανέβασε ένα βίντεο στα Social Media με όλες τις σπουδαίες στιγμές του Εντέν Αζάρ. Θυμίζουμε ότι αυτή είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή που κάνει η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν τα τελευταία πέντε χρόνια. Για τον Βέλγο σούπερ Σταρ η Real έβγαλε από τα ταμεία της 100 εκατομύρια ευρώ. Αυτό το ποσό μπορεί να αυξηθεί αν ο 28χρονος πιάσει κάποια μπόνους με τη νέα του ομάδα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.facebook.com/RealMadrid/videos/661426227641017/

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments