Video

Τραϊάνα Ανανία: Χόρεψε στη Μύκονο και έγινε viral (vid)

Τραϊάνα Ανανία: Χόρεψε στη Μύκονο και έγινε viral (vid)
H Τραϊάνα Ανανία βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο για τις χορευτικές της ικανότητες.

H Τραϊάνα Ανανία είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση. Πριν από αρκετούς μήνες έγινε πρώτο θέμα εξαιτίας ένος χορού στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Λίγο αργότερα απασχόλησε και πάλι τα Media με αφορμή μια συνομιλία που είχε στο Instagram με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Κυριάκο Παπαδόπουλο. Μια γυναίκα σαν την γνωστή ηθοποιό δεν θα μπορούσε να μείνει και καιρό μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας.

Η Τραϊάνα Ανανία βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Μύκονο και απολαμβάνει τις διακοπές της. Μάλιστα, φροντίζει να ενημερώνει τους φανς της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι φωτογραφίες που επιλέγει ανεβάζουν τον δείκτη της θερμοκρασίας και τα like πέφτουν βροχή. Ωστόσο αυτή τη φορά η νεαρή πρωταγωνίστρια έγινε viral και πάλι για τις ικανότητες της στον χορό.

Η κάμερα την απαθανάτισε στο μπαρ Baos στην Μικρή Βενετία να “χτυπιέται” στον ρυθμό της μουσικής. Το τρελό κούνημα της Τραϊάνας προκάλεσε σεισμό στο μαγαζί και ταραχή στους θαμώνες που είχαν καρφώσει τα μάτια τους πάνω της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments