Αθλητισμός

Nations League: Στην 3η θέση η Αγγλία – Νίκησε στα πέναλτι την Ελβετία (vid)

Nations League: Στην 3η θέση η Αγγλία – Νίκησε στα πέναλτι την Ελβετία (vid)
Η Αγγλία νίκησε στα πέναλτι την Ελβετία με 6-5 (0-0 η κανονική διάρκεια) στον μικρό τελικό και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Nations League.

Η Αγγλία χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι (6-5, 0-0 η κ. δ.) για να κερδίσει την Ελβετία και να πανηγυρίσει την τρίτη θέση στο Nations League. Τα τρία λιοντάρια είχαν τρία δοκάρια και ένα γκολ που ακυρώθηκε στην κανονική διάρκεια, αλλά τελικά στη διαδικασία των πέναλτι ήταν πιο ψύχραιμοι και νίκησαν σε ένα παιχνίδι χωρίς καμία ουσία.

Ο μικρός τελικός είναι τουλάχιστον ανούσιος, όμως η Αγγλία κατάφερε επιτέλους να κερδίσουν στα πέναλτι, χάρη στον Πίκφορντ, ο οποίος έπιασε το έκτο πέναλτι. Η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ήταν καλύτερη, πίεσε από νωρίς και έχασε πολλές ευκαιρίες. Έχασε καλές στιγμές με τους Κέιν Στέρλινγκ και Άλι στο πρώτο ημίχρονο, όμως το 0-0 παρέμεινε.

Στο 84ο λεπτό η Αγγλία σκόραρε με τον Γουίλσον, όμως  μετά από εξέταση του VAR ακυρώθηκε αφού ο σκόρερ είχε κάνει επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Τελικά το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου έπεσε ο ρυθμός. Ο μικρός τελικός έφτασε μετά την παράταση και στα πέναλτι, όπου και οι 6 παίκτες που επέλεξε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ευστόχησαν στα χτυπήματα τους!

Ο Πίκφορντ απέκρουσε το 12ο πέναλτι του Ντρμιτς και με συνολικό σκορ 6-5 τα λιοντάρια τερμάτισαν στην τρίτη θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=Th0IjzBSc_E

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Ροντρίγκεζ (87’ Ντρμιτς), Σερ, Ακάντζι, Ελβέντι, Μπαμπού, Τζάκα, Φλόιλερ, Φερνάντες (61’ Ζακάρια), Σακίρι (65’ Τσούμπερ), Σεφέροβιτς (113’ Οκαφόρ)

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Μαγκουάιρ, Ρόουζ (70’ Γουόκερ), Ντάιερ, Ντελφ (105’ Μπάρκλεϊ), Λίνγκαρντ (105’ Σάντσο), Ντέλε Άλι, Στέρλινγκ, Κέιν (75’ Γουίλσον)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments