Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει δυο παίκτες ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει δυο παίκτες ο Δώνης
Ο Παναθηναϊκός θα δοκιμάσει δυο ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες και αν πείσουν τον Γιώργο Δώνη θα αποκτηθούν.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να έχει κάποιον μεταγραφικό περιορισμό το καλοκαίρι. Αυτό στη θεωρεία γιατί στην πράξη τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Οι “πράσινοι” θα στηριχθούν σε μεγάλο βαθμό στο περσινό ρόστερ και οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι προσεγμένες. Ο Γιώργος Δώνης δεν θέλει να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή αν δεν είναι σίγουρος ότι θα προσφέρει. Το τελευταίο που θα ήθελε η ομάδα είναι να φορτωθεί με επιπλέον συμβόλαια.

Σε αυτή τη λογική ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει να δοκιμαστούν παίκτες που έχουν προταθεί, αλλά δεν είναι και τόσο γνωστοί στο ευρύ κοινό. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες δυο ποδοσφαιριστές θα περάσουν την πόρτα του προπονητικού κέντρου της ομάδας. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να τους παρακολουθήσει στενά για ένα διάστημα και αν κρίνει ότι έχουν μέλλον, τότε θα εισηγηθεί την απόκτηση τους.

Ποιοι θα δοκιμαστούν στον Παναθηναϊκό

Ένας από τους παίκτες που θα βρεθούν στο Κορωπί είναι ο Κριστιάν Άντερσον Κονάν. Ο γεννηθείς το 1999 σέντερ φορ αγωνίστηκε, έχοντας δικαίωμα συμμετοχές στην ηλικιακή του κατηγορία με άλλους 4 παίκτες, κλείνοντας σε ένα μήνα τα 20 χρόνια του και, εφόσον πείσει, μπορεί είτε να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα είτε να δοθεί δανεικός, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής των Μίλαν, Ίντερ και Μπορντό.

Μια ακόμη περίπτωση, που φέρονται να τσεκάρουν στο «τριφύλλι», είναι του Μαζέν Σαρμπίνι. Ο Κροάτης χαφ είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν από τη Μόναχο 1860 και τώρα μπορεί να διεκδικήσει την ευκαιρία του, να γίνει κάτοικος Κορωπίου, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού επίσης να αποφασίζουν σύντομα για το ζήτημά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments