Lifestyle

Kinsey Wolanski: Η εισβολέας του Τσάμπιονς Λιγκ θα πάρει σύνταξη στα 30

Kinsey Wolanski: Η εισβολέας του Τσάμπιονς Λιγκ θα πάρει σύνταξη στα 30
Η Kinsey Wolanski μίλησε για τη ζωή της μετά την εισβολή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Οι “κόκκινοι” ήταν αυτοί που πανηγύρισαν το τρόπαιο για έκτη φορά στην ιστορία τους. Ωστόσο την παράσταση έκλεψε η εισβολή της Kinsey Wolanski με ένα μαγιό που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία του αντρικού πληθυσμού. Αμέσως συνελήφθη και πέρασε πέντε ώρες στο κελί αστυνομικού τμήματος «μαζί με άλλους δέκα υπόπτους που δε μιλούσαν αγγλικά». Παρόλα αυτά, το εντυπωσιακό μοντέλο επιμένει πως επρόκειτο για την πιο έξυπνη κίνηση της καριέρας της.

«Αφού αφέθηκα ελεύθερη, οι followers μου στο Instagram από 300.000 είχαν εκτοξευτεί σε πάνω από δύο εκατομμύρια. Δεν μπορείς να αγοράσεις τέτοιου είδους δημοσιότητα», παραδέχεται η ίδια. Οι ειδικοί εκτιμούν πως το αυτό σώου στον τελικό μεταφράστηκε σε κέρδος άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

View this post on Instagram

Did I distract #8 a little too much?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

“Ξαφνικά ήμουν διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο και ‘βομβαρδιζόμουν’ από προσφορές για δουλειά. Δεν νομίζω πως έβλαψα κάποιον με κάποιον τρόπο. Είχε απλώς πλάκα. Οι φίλαθλοι ενθουσιάστηκαν, το ίδιο μάλλον και οι παίκτες. Ακόμα και οι αστυνομικοί στο τμήμα μου ζητούσαν φωτογραφία μετά την αποφυλάκισή μου. Η ανταπόκριση ήταν ασύλληπτη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Ήταν το πιο συναρπαστικό που έχω κάνει στη ζωή μου.

Στην ηλικία των 30 σχεδιάζω να έχω βγάλει αρκετά χρήματα ώστε να ‘πάρω σύνταξη’. Και η εισβολή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με βοήθησε προς αυτό το στόχο. Σκοπεύω να κάνω ανάλογα σώου για να ενισχύσω το προφίλ μου”, ήταν τα λόγια της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments