Μedia

Λάκης Λαζόπουλος: Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή στον Alpha

Λάκης Λαζόπουλος: Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή στον Alpha
Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Λάκη Λαζόπουλο να αφήνει το Open για να επιστρέψει στον Alpha.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα, κάνοντας συμφωνία για μισή σεζόν με το Open TV. Το αγαπημένο Αλ Τσαντίρι Νιουζ έκανε το comeback του, μαζί με το Αλ Σιχτίρι, τη μουσική έκδοσή του, ωστόσο θα χρειαστεί να… αλλάξει στέγη από τη νέα σεζόν. Τα νούμερα του δημοφιλούς show άρχιζαν να ανεβαίνουν μετά από έναν πτωτικό, πρώτο μήνα, ωστόσο η συνεργασία του Λαζόπουλου με το Open TV θα σταματήσει εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «People», εξ αρχής η συμφωνία του Λάκη Λαζόπουλου με το Open αφορούσε το δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, καθώς μετά από το καλοκαίρι ο δημοφιλής ηθοποιός θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη θεατρική σεζόν.

Το τελευταίο «Aλ Τσαντίρι Νιουζ» θα στηθεί στις 25 Ιουνίου και έπειτα, ο Λάκης Λαζόπουλος θα αποχαιρετίσει το κανάλι, αναζητώντας την τύχη του… αλλού. Ίσως και σε παλιά, γνώριμα λημέρια, όπως ο Alpha.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη θα συμπράξει στη γαλλική κωμωδία με τίτλο «Βρε, Καλώς Τους», στο Θέατρο Βρετάνια. Την παράσταση θα τη σκηνοθετήσει ο Φιλιππίδης και θα πρωταγωνιστήσουν οι Λαζόπουλος και Χαϊκάλης. Τη συγκεκριμένη θεατρική συνεργασία την είχε προαναγγείλει ο ίδιος στην πρεμιέρα του φετινού «Τσαντιριού», στην οποία είχε καλεσμένους τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη.

Έπειτα, θα φανεί και το τι θα συμβεί με το μέλλον του «Τσαντιριού», την ώρα που… βουίζουν οι φήμες για το μεγάλο comeback στον Alpha.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments