Video

Αννίτα Ναθαναήλ: “Αυτά είναι τα πιο εύκολα 12.000 ευρώ που έβγαλα ποτέ” (vid)

Αννίτα Ναθαναήλ: “Αυτά είναι τα πιο εύκολα 12.000 ευρώ που έβγαλα ποτέ” (vid)
Η Αννίτα Ναθαναήλ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, "Έλα Χαμογέλα".

Η Αννίτα Ναθαναήλ εξομολογήθηκε στην Άννα Πρέλεβιτς για την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” τις σκέψεις της για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του 2011 το οποίο κόπηκε άδοξα. Συγκεκριμένα, η Αννίτα Ναθαναήλ ανέφερε τα εξής για το Real Housewives of Athens: “Λογοκριθήκαμε και καλά κάναμε γιατί ήταν λίγο αντιφατικό. Να μπαίνει στην κρίση, ο κόσμος να μην έχει να φάει, να είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες κι εμείς να είμαστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Πηγαίναμε για spa ή για Σαββατοκύριακο στη Μύκονο. Ήταν τα πιο εύκολα 12,000 ευρώ που έβγαλα ποτέ”.

Στο Real Housewives of Athens ήταν ένα από τα τηλεοπτικά project στα οποία έχει πάρει μέρος η Αννίτα Ναθαναήλ. Σε αυτό έξι επώνυμες νοικοκυρές άνοιξαν τα σπίτια τους και ξενάγησαν το κοινό στο σαλόνι, στο δεύτερο σαλόνι, στην πισίνα, στην ατελείωτη γκαρνταρόμπα τους, αλλά και στην κρεβατοκάμαρά τους.

Η Αννίτα Ναθαναήλ έχει σπουδάσει σχέδιο κοσμήματος και Τέχνη στο Λονδίνο. Μιλάει πέντε γλώσσες και στο παρελθόν έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στον AΝΤ1 και στο κανάλι SevenΧ.  Το 2000 γνώρισε τον Κρις Χάμπερτ (Αμερικανό πρώην επαγγελματία πολίστα), με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες. Με τον σύζυγο της έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία επισκευής για smartphones και PCs. Η Αννίτα Ναθαναήλ έχει κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα.

Δείτε όσα δήλωσε η Αννίτα Ναθαναήλ εξομολογήθηκε στην Άννα Πρέλεβιτς, για την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα“:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments