Αθλητισμός

Μπεσίκτας: Οι παίκτες της Κ16 κάλεσαν ιερόδουλες στο ξενοδοχείο τους

Μπεσίκτας: Οι παίκτες της Κ16 κάλεσαν ιερόδουλες στο ξενοδοχείο τους
Σάλος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι ποδοσφαιριστές της Κ16 της Μπεσίκτας κάλεσαν ιερόδουλες στο ξενοδοχείο τους στην Ρόδο.

Οι παίκτες της Μπεσίκτας βιάζονται να μεγαλώσουν. Η ομάδα Κ16 της Τουρκικής ομάδας βρέθηκαν στη χώρα μας για ένα τουρνουά. Συγκεκριμένα οι “αετοί” ήταν στο νησί της Ρόδου για το “Cup of Rhodes Knights 2019”. Σύμφωνα με την Bild οι νεαροί αθλητές δεν είχαν το μυαλό τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πιτσιρικάδες κάλεσαν ιερόδουλες στο ξενοδοχείο τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για παιδιά που είναι γεννημένα το 2003.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι νεαροί έμεινα ευχαριστημένοι από το βράδυ που πέρασαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη θέλουν να αποχωριστούν τις συνοδούς τους και έκατσαν να φάνε μαζί πρωινό. Φυσικά όλα αυτά έγιναν χωρίς να το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της ομάδας. Όταν έγινε γνωστό τι ακριβώς διαδραματίστηκε, έπεσαν βαριές καμπάνες στους ανθρώπους που έπρεπε να επιβλέπουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Φωτογραφία: Pixabay

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που συμμετείχαν στο σκάνδαλο αποβλήθηκαν από την ομάδα.«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, τα γεγονότα αυτά δεν έχουν θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου», δήλωσαν γονείς στη γερμανική εφημερίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments