Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους η περίπτωση Σουντανί

Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους η περίπτωση Σουντανί
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις προκειμένου να φέρει στην Ελλάδα τον Χιλάλ Σουντανί.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του. Ο Πέδρο Μαρτίτνς έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να γίνουν λίγες και ποιοτικές προσθήκες. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πολύ στους παίκτες του και είναι σίγουρος ότι με μερικές ενέσεις ποιότητας θα μπορέσει να επιστρέψει στην κορυφή της Super League. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη αποκτήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνει άλλη μια κίνηση για τα άκρα.

Πριν λίγες μέρες ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Χιλάλ Σουντανί που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα δυο άκρα της επίθεσης, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στην κορυφή. Ο 32χρονος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Αγγλία κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και στις δυο ομάδες δεν αποκλείεται να παίξει τον ρόλο της.

Φουλάρει για Σουντανί ο Ολυμπιακός

Ο 32χρονος «άσος» ψάχνει την επανεκκίνηση στην καριέρα του και στην ελληνική ομάδα επιχειρούν να τον πείσουν για αυτόν, εξηγώντας το πλάνο τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με την ικανότητά του να παίξει στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και την κορυφή της επίθεσης, δεν είναι απίθανο σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments