Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ούτε ένα εκατομμύριο για μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Ούτε ένα εκατομμύριο για μεταγραφές
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με πολύ σκληρή οικονομική πολιτική και χρήματα για μεταγραφές... δεν υπάρχουν.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Εθνοσπόρ», δεν είναι διατεθειμένος να δώσει για μεταγραφές περισσότερα από 900 χιλιάδες ευρώ, ήτοι κάτω από 1 εκατομμύριο. Κάπως έτσι, βέβαια, είναι δύσκολο το θέμα της ενίσχυσης, καθώς με τα… μετρημένα κουκιά που έχει να διαχειριστεί ο Νίκος Νταμπίζας, πρέπει να βρει 4… ψαγμένες λύσεις.

Η πρώτη αφορά ένα δεξιοπόδαρο στόπερ, με ηγετικό προφίλ, ικανότητα στο να «χτίσει» την επίθεση και να κερδίζει τις εναέριες μονομαχίες. Εν συνεχεία, στον Παναθηναϊκού ψάχνουν για ένα αμυντικό χαφ με ύψος, τρεξίματα, αθλητικά χαρακτηριστικά και μεγάλο ποσοστό σε επιτυχημένες πάσες, όπως κι ένα εξτρέμ με τεχνική και καλά νούμερα σε διεισδύσεις, ασίστ και γκολ.

Τέλος, αναζητούν κι έναν ποιοτικό επιθετικό που να μπορεί να αγωνίζεται και εκτός περιοχής προκειμένου να μπορεί και να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Όλοι αυτοί, με την προϋπόθεση να είναι 30-31 ετών και να έχουν παίξει στο 70% τουλάχιστον των αγώνων των ομάδων τους την τελευταία 3ετία.

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών που έχει καταθέσει προτάσεις για ανανέωση/επέκταση των συμβολαίων του. Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μαυρομμάτης και Ινσούα είναι οι ποδοσφαιριστές που επεξεργάζονται τις προτάσεις που έχουν γίνει. Μπουζούκης και Ινσούα φαίνεται να είναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις για τους πράσινους, αφού υπάρχει μικρή οικονομική διαφορά.

Εκφράζεται πάντως αισιοδοξία πως όλοι τελικά θα απαντήσουν θετικά, μιας και επιθυμία τους είναι να παραμείνουν στον σύλλογο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments