Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την περίπτωση Ρολ

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την περίπτωση Ρολ
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μάικλ Ρολ της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τι ισχύει πραγματικά με την περίπτωση του.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους τελικούς της Basket League κόντρα στον Προμηθέα. Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει το χτίσιμο της επόμενης σεζόν. Στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα ανταγωνιστική και ικανή να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο Final Four της Euroleague. Ωστόσο, για να γίνει αυτό χρειάζονται ποιοτικές προσθήκες. Ειδικότερα μάλιστα σε θέσεις που η ομάδα δείχνει να «πονάει», όπως για παράδειγμα αυτή του πλέιμεϊκερ.

Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Νικ Καλάθη. Έτσι, βρέθηκε στο προσκήνιο του Μάικλ Ρολ της Μακάμπι Τελ Αβίβ. To συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ λήγει το φετινό καλοκαίρι και οι «πράσινοι» φέρονταν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Κι αυτό διότι πιστεύουν πως θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε σκορ και δημιουργία, ενώ διαθέτει σημαντική εμπειρία από τη Euroleague.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά με την περίπτωση του, όπως αναφέρει το «newspao.gr». Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ο Παναθηναϊκός ναι μεν ρώτησε για την περίπτωση του Ρολ, αλλά αυτό έγινε πριν από δύο μήνες και όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ναι μεν ο παίκτης μένει ελεύθερος, αλλά οι «πράσινοι» δεν ενδιαφέρονται για τον Αμερικανό γκαρντ. Άλλωστε, και ο ίδιος φέρεται να προτιμά να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μακάμπι και να παραμείνει στο Ισραήλ.

«Τις τελευταίες μέρες, έχει γραφτεί στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ότι ο Ρολ αποτελεί μεταγραφικό στόχο των πράσινων. Τι ισχύει πραγματικά; Οι πράσινοι ρώτησαν για τον Ρολ, αλλά πριν από δύο μήνες και όχι τώρα. Μπορεί να μένει ελεύθερος αλλά δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό για κάτι περισσότερο. Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται να προτιμά να συνεχίσει το Τελ Αβίβ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments