Τεχνολογία

Instagram: Η μεγάλη αλλαγή που θα βοηθήσει όλους τους χρήστες

Instagram: Η μεγάλη αλλαγή που θα βοηθήσει όλους τους χρήστες
Το Instagram αλλάζει και δίνει μεγάλη βοήθεια στους χρήστες που ακολουθούν πολλούς λογαριασμούς.

Το Instagram αναμένεται να γίνει περισσότερο εύχρηστο στο άμεσο μέλλον. Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλάζει, προσθέτοντας μια λειτουργία η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα τους χρήστες οι οποίοι έχουν κάνει follow σε αρκετούς λογαριασμούς. Όπως ανακοινώθηκε, μια από τις επόμενες αναβαθμίσεις της εφαρμογής θα περιλαμβάνει την επιλογή θέασης των αναρτήσεων που έχει δει ο εκάστοτε χρήστης και θέλει να τις επαναφέρει. Έτσι από εδώ και στο εξής, κανένα ποστάρισμα δεν θα “χάνεται”.

Ουσιαστικά, στην αλλαγή που έρχεται οσονούπω, ο κάθε χρήστης θα μπορεί να ξαναβρεί αναρτήσεις, οι οποίες στο παρελθόν του είχαν κινήσει το ενδιαφέρον, όμως, για κάποιο λόγο, δεν θυμάται πού τις είχε δει και ποιος χρήστης τις είχε ανεβάσει. Η αποκάλυψη έγινε από τον social media expert, Matt Navarra.

Συν τοις άλλοις, ο Navarra προέβη και σε άλλες αποκαλύψεις, πέραν αυτής που μόλις αναλύθηκε σχετικά με τα “ποστ που έχουμε δει”.

Ο Matt Navarra αποκάλυψε, επίσης, πως το μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Μαρκ Ζάκερμπεργκ εξετάζει και άλλες παρόμοιες λειτουργίες που θα επιτρέπουν στον χρήστη να ξαναδεί: Αναρτήσεις που του αρέσουν, αναρτήσεις τις οποίες έχει σχολιάσει και αναρτήσεις, τις οποίες έχει στείλει σε κάποιον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments