Κόσμος

Γλάρος: Η φωτογραφία που έγινε viral για τους… λάθος λόγους

Γλάρος: Η φωτογραφία που έγινε viral για τους… λάθος λόγους
Μια Αμερικανίδα καθηγήτρια θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία, αλλά ένας γλάρος της άλλαξε τα σχέδια. Δείτε τι συνέβη.

Μία φωτογραφία στο Instagram αποφάσισε να βγάλει μία Αμερικανίδα καθηγήτρια κατά την διάρκεια του ταξιδιού της σε πολιτείες των ΗΠΑ. Τελικά όμως η καθηγήτρια έβγαλε κατά λάθος μία φωτογραφία που έγινε viral στο διαδίκτυο. Ο λόγος ήταν ένας… γλάρος.

Συγκεκριμένα, η Αλίσια Τζέσαπ κατά την διάρκεια του ταξιδιού της έκανε μία στάση για να πάρει ένα σάντουιτς με αστακό. Κρατώντας το σάντουιτς στα χέρια, η Αλίσια Τζέσαπ αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία με φόντο έναν φάρο. Χρειάστηκε λοιπόν 20 δευτερόλεπτα να ρυθμίσει την κάμερα του κινητού της και άλλο ένα δευτερόλεπτο για να βρει την κατάλληλη γωνία.

Όταν λοιπόν πήγε να πατήσει το κουμπί ένιωσε κάτι να της ταρακουνά το χέρι πιστεύοντας ότι της είχε πέσει το περιεχόμενο του σάντουιτς. «Τότε συνειδητοποίησα ότι ένας γλάρος είχε εφορμήσει χωρίς να τον αντιληφθώ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα» περιέγραψε η Τζέσαπ τι συνέβη.

Βέβαια η Τζέσαπ κοίταξε το κινητό της για να καταλάβει τι συνέβη καθώς είχε αποτυπώσει την στιγμή στον φωτογραφικό της φακό. Η καθηγήτρια ανέβασε την φωτογραφία στο Twitter με τη λεζάντα «γι’ αυτό δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε ωραία πράγματα».

Αυτό που δεν περίμενε ήταν η «βροχή» των likes με την ίδια να σχολιάζει ότι «όλα αυτά δείχνουν πόσο έχει ανάγκη ο κόσμος να γελάσει».

Διαβάστε Eπίσης