Lifestyle

Βασίλης Καλλίδης: “Είχα πρόταση από το MasterChef”

Βασίλης Καλλίδης: “Είχα πρόταση από το MasterChef”
Ο Βασίλης Καλλίδης ανέφερε τους λόγους για τους οποίους δεν αποδέχθηκε την πρόταση του MasterChef.

Ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου έδωσε συνέντευξη. Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση για το MasterChef. Ο λόγος; Όπως ανέφερε, δεν του αρέσουν οι διαγωνισμοί. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ ανέφερε τα εξής: “Μου έγινε πρόταση, όμως, δεν μου αρέσουν οι διαγωνισμοί.”

Θα προσλαμβάνατε κάποιο από τα παιδιά που συμμετείχαν στο MasterChefΘα προσλάμβανα οποιονδήποτε είναι εργατικός και είχε όρεξη για δουλειά. Αν και θα χαιρόμουν να προσλάβω κάποιον από ριάλιτι μαγειρικής, νομίζω χαριτολογώντας ότι δεν θα ερχόταν στα μαγαζιά μου κάποιος που έχει περάσει από ριάλιτι. Θα ήθελε να πάει σε ένα ξενοδοχείο ή σε ένα μεγάλο εστιατόριο.

Θα πηγαίνατε ως κριτής στο MasterChef; Μου έγινε πρόταση, όμως, δεν μου αρέσουν οι διαγωνισμοί.

Μάγειρας ή σεφ; Είμαι σεφ, αλλά δηλώνω μάγειρας από αντίδραση. Μάγειρες είμαστε όταν βγαίνουμε από μια σχολή, σεφ γίνεσαι με τον καιρό, όταν μπορείς να διοικήσεις μια κουζίνα, όταν μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Μπορεί να ακούγεται υπερφίαλο, όμως αρκετά πια με αυτό, οι πάντες να είναι σεφ, δεν είναι οι πάντες σεφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments