Lifestyle

Chris Pratt: Ανέβασε μια όμορφη φωτογραφία από τον γάμο του

Chris Pratt: Ανέβασε μια όμορφη φωτογραφία από τον γάμο του
Ο Chris Pratt παντρεύτηκε την αγαπημένη του Katherine Schwarzenegger και ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο του.

Ο Chris Pratt έχει δει την καριέρα του να είναι σε μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια. Η συμμετοχή του στις ταινίες της Marvel τον έκανε έναν από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς στην Αμερική. Οι επιτυχίες δεν περιορίζονται στον επαγγελματικό τομέα. Ο γνωστός ηθοποιός  είναι σε σχέση τα τελευταία χρόνια με την Katherine Schwarzenegger και τελικά πήραν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές του.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και μια μέρα μετά ο Chris Pratt ανέβασε μια φωτογραφία με τη σύζυγο του στο instagram. Το εντυπωσιακό νυφικό φαίνεται ολόκληρο στη φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως φόρεσε ένα strapless φόρεμα με μεγάλη ουρά και βέλο.

Το μήνυμα του Chris Pratt

“Χθες ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μας! Γίναμε σύζυγοι μπροστά στα μάτια του Θεού, των οικογενειών και αυτών που αγαπάμε. Ήταν οικείο, συγκινητικό και συναισθηματικό”.Νιώθουμε τόσο ευλογημένοι που ξεκινάμε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Είμαστε ευγνώμονες στις οικογένειες και τους φίλους μας που στάθηκαν μαζί μας και τον κ. Giorgio Armani που δημιούργησε αυτό το μοναδικό φόρεμα για την Katherine και για εμένα, το τέλειο κοστούμι. Το σημερινό πρωί νιώθουμε το λιγότερο ευλογημένοι”,ήταν τα λόγια του γνωστού ηθοποιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments