Πολιτική

Μπογδάνος: Στις 6 Ιουλίου παντρεύομαι, στις 7 φεύγουν (vid)

Μπογδάνος: Στις 6 Ιουλίου παντρεύομαι, στις 7 φεύγουν (vid)
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αφού αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί, πρόσθεσε πως μία μέρα μετά θα φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δηλώνει έτοιμος να γίνει γαμπρός στις 6 Ιουλίου. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open είπε «Στις 6 παντρεύομαι στις 7 φεύγουν», εννοώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε δε ότι τη «νύφη τη βρήκα μικρή και την εκμεταλλεύτηκα», ενώ εκθειάζει και το… ξεμάτιασμα της πεθεράς του Αγλαΐας.

Είπε επίσης ότι τα προσκλητήρια για το γάμο τα έστειλε ηλεκτρονικά.

Η δήλωση του Μπογδάνου έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την απάντησή του στον Παύλο Πολάκη για την Αρβελέρ, που επίσης προκάλεσε συζητήσεις.

Ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε την Ελληνίδα ακαδημαϊκό, η οποία έχει διαπρέψει και τιμηθεί στη Γαλλία, για «υποταγή» στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη συνέχεια της ανάρτησής του, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιαδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη…».

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έρχεται με ένα βίντεο διάρκειας 1:37, στο οποίο ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ καταλήγει προτρέποντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να εμφανίζεται στις δίκες, που εκκρεμούν μεταξύ τους και να μην ζητεί αναβολές.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments